✅ Valorant Arduino Color Aimbot ✅💯 No Host Shield Needed 💯🌟Color Ware Aimbot🌟💸Low Price For Turkey💸

ColorWare

www.valorantaimbot.com
Uzman Üye
İletişim

🎬 VİDEO 🎬

Discord: Color Ware

Son düzenleme:
bence menüyü ve logoyu değiştirmen lazım görünüşleri pek hoş değil ve video eklemelisin, bildiğim kadarıyla siten olması şart.

bence menüyü ve logoyu değiştirmen lazım görünüşleri pek hoş değil ve video eklemelisin, bildiğim kadarıyla siten olması şart.
Öncelikle yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. Hilemiz ilk defa satışa sunulduğu için sizlerden gelen dönüşlere önem veriyorum ve her güncellemede düzeltmeler yapmaya özen gösteriyorum. Bir sonraki güncellemede menüyü ve logoyu değiştirmeyi göz önünde bulunduracağım. Daha önce bahsettiğim gibi videoyu da en kısa sürede ekleyeceğim. Sitemiz şuanda mevcuttur fakat sadece satış için kullanılmaktadır, adresi üzerinden ulaşabilirsin.

Amatörce hazırlanmış tasarımlar menüdür filan site yok video yok
Haklısınız biraz amatörce oldu. Hilenin arka plan kısmıyla uğraşırken tasarımlar ve menü üzerinde çok duramadım ancak en kısa sürede düzeltmeler yapacağım. Siteyi de konuya ekledim. Güzel yorumunuz için teşekkürler :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt