Çözüldü valorant ajan seçim ekranı gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egedfg

Diamond Üye
merhablar bugün eski pcm de valorant oynamak istedim sistem 2015 ten kalma falan valorantı açııyorum oyun arama ekranında oyun bulundu diyor ve çıkan mapin resmi geliyor ancak bu map fotosu duruyor ajan seçim ekranı gelmiyor hem de ceza alıyorum seçmediğim için çzöümün bilen varsa yazabilir mi?

karşılaşma bulundu dedikden sonra bekle bir daha karşılaşma bulundu diyebiliyor bende öyle oluyor yani

yok hocam o olay değil iyi güzel girebiliyorum maça ajan seçme ekranından önce gelen mapi gösteriyor ya işte orda bende full map kalıyor ajan seçemiyorum
Sıkıntı yenimi başladı yoksa oyunu indiridiğinden beri mi değişir vanguardı filen silip tekrar yükle brom oyunun dosyaları ile alakalıdır belki yada başka bi hesapda dene

Arka planda discord veya açık programlar varsa kapat, oyunu tam ekran pencereli modunda oynayıp maç bulana kadar alta atma muhtemelen ilk oyunda yaşansa bile daha sonra bu sorunu yaşamacayaksın

Arka planda discord veya açık programlar varsa kapat, oyunu tam ekran pencereli modunda oynayıp maç bulana kadar alta atma muhtemelen ilk oyunda yaşansa bile daha sonra bu sorunu yaşamacayaksın
hocam arkada hiçbir uygulama açık değil daha doğrusu yüklü bile değil zaten arka planda 2 tane uygulama açınca fps 10 lara düşşüyor ben donanımsal olduğunu düşünüyorum

Bendede oluyordu oyunun dosya konumu açıp uyumluğu değiştirdim ve düzeldi C:\Riot Games\VALORANT\live buraya gidip valoranta sağ tıkla özellikler de uyumluk deyip vista yada 7 yi seç

merhablar bugün eski pcm de valorant oynamak istedim sistem 2015 ten kalma falan valorantı açııyorum oyun arama ekranında oyun bulundu diyor ve çıkan mapin resmi geliyor ancak bu map fotosu duruyor ajan seçim ekranı gelmiyor hem de ceza alıyorum seçmediğim için çzöümün bilen varsa yazabilir mi?
Harddiskten kaynaklandığını düşünüyorum Harddisksentinel uygulamasıyla bir sağlık değerlerine falan bakarsan güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt