Valorant Aimbot

Creamy

b o m b a s t i c
Diamond Üye
Sanallaştırma, hyper vb şeyler gerektirmeyen dümdüz aktif edilen, düzenli olarak güncelleme alıp ud kalan, belli etmediğim sürece ban yemeyeceğim, fiyatı TR şartlarına uygun olan bir aimbot var mı bildiğiniz? Böyle uzun süre, aylarca kullanabileceğim bir şey? :)

Son düzenleme:
Sanallaştırma, hyper vb şeyler gerektirmeyen dümdüz aktif edilen, düzenli olarak güncelleme alıp ud kalan, belli etmediğim sürece ban yemeyeceğim, fiyatı TR şartlarına uygun olan bir aimbot var mı bildiğiniz? Triggerbot tarzı böyle uzun süre, aylarca kullanabileceğim bir şey? :)
Triggerbot mu Aimbot mu ?

Aimbot arıyorum kankam triggerbot u örnek olarak verdim triggerbotlar uzun süreler boyunca kullanılabiliyor o yüzden :)
Uygun Fiyatlı Bilmiyorum Ama Hangarscript'i Öneririm.

aimbotlar baya pahalı kanka uyguna bulursan bana da haber eder misin lütfen

Genel söylemlerde şöyle şeyler söyleniyor senle paylaşmak isterim seninle aynı düşüncede almayı düşünen biri olarak ;
1.0- Ud hile yok sonunda illa ban yiyorsun legit olsan dahi yanına spoof dahil etmelisin
2.0- ' X ' hilesi hakkında soruyorsun dt diyorlar .
3.0- 'X' hilesini araştırıyorsun bilgi almaya çalışıyorsun (discord , discord ref , çevre discord , forum vb ) (Kesinlikle isim vs paylaşmıyorum,paylaşmayacağımda.)
3.1 Discord refte ; çok sahte refler bulunuyor gibime geliyor böyle ( harika , çok sağolun elinize sağlık , işte bu adam bu işi biliyor . ( Kanaatimce bunlar bana çok ciddi ref yorumları olarak gelmiyor üstüne irite oluyorum. Ek olarak ikna olasım gelmiyor)
3.2 Discordda soruyorsun ud deniyor ama bir yandanda her hilenin ban yiyebilirsin legit oyna deniyor.
3.2.1(Esp için legit bi tık okey fakat (Aimbot alıyorum neyin legiti bu ?xd)
3.3
Çevre discordlarına soruyorum hile kullanan kişiler dt deniliyor ban yiyorsun spoof şart ya da ne biliyim illahlah ettim keşke almasaydım diyenlerin yorumlarıyla karşılaştım. (Yine kesinlikle kişi ismi paylaşmayacağım bununla alakalı)
3.4
Forum vb. gibi yerlerden iletişim kuruyorum (yine ban yersin , Crâck hile , ilerde sc4m yemeyeceğin ne mâlum? , sana kalmış tercih , economy ? emin misin? , ban ban ban ban vs.) (Tekrar üstüne basarak söylüyorum kimsenin ismini vermeyeceğim.)
3.5
Türkiye ekonomisine göre kesinlikle uygun bir hile bulamıyorsun maddi durumun bu oyunun hilesi için yeterli bir seviyede değil. Anlıyorum insanlar emek veriyor hile üretiyor ama adam 30 günlük hileye bilmem kaç türk lirasi veya dolar istiyor. 'Lifetime' alayım risk alıp diyorsun yine keza öyle. 4 haneli rakamlarda para istiyorlar lifetime a üstüne spoof alacanda spoof için anakartın uygun olacakta ölme eşşeğim yaz gelsin bizim köye kiraz gelsin diyorsun sonra .
3.6 Kimsenin sattığı hilenin ne konusunu ne satışını baltaladığımı düşünmüyorum bir forum üyesi olarak düşüncelerimi aktarıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt