VALORANT AİMBOT SORUNU (YARDIM)

buunbaby

Diamond Üye
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi aimbot sorunum var. Aimbot tuşuna basınca ve adamın üstüne gidiyor ve ekran sallanmaya başlıyo yani adamın üstünde sabit durmuyo sürekli sağ sol yapıyor bunun çözümü var mı?

x axis speed ve y axis speed 15/15'de ne kadar yükseltsem o kdr sallanıyor 1 e çektiğim zaman bu sefer çok yavaş oluyor

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi aimbot sorunum var. Aimbot tuşuna basınca ve adamın üstüne gidiyor ve ekran sallanmaya başlıyo yani adamın üstünde sabit durmuyo sürekli sağ sol yapıyor bunun çözümü var mı?
NesValo şuan da açılıyor mu?

açılıyo herşey iyi fln ama aimbotla adama kitlennce ekran sallanıyo adamı vuramıyorum
Şuan silip tekrar yükleyince açıldı ama başlangıçta host hatası verdi. Ayarlarını normalde kullanınca sallamaması lazım bi deneyeceğim şimdi.
Edit: Herhangi bir sorun yok. Güzel şekilde çalışıyor.

Şuan silip tekrar yükleyince açıldı ama başlangıçta host hatası verdi. Ayarlarını normalde kullanınca sallamaması lazım bi deneyeceğim şimdi.
Edit: Herhangi bir sorun yok. Güzel şekilde çalışıyor.
aga herhalde benden kaynaklı senin monitör kaç hz?

bende sorun var ayarlar felan tamam herşey f5 basıyorum aktif oluyor ama oyunda çalışmıyor nasıl yapacaz acaba?

dostlar benimde sıkınca aim surekl,i yukaru gidiyor yokmu onerdiğinz bi ayar ya

Ekran çözünürlüğünü 1920x1080 yap
oyunu pencereli tam ekran yap

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt