VALORANT Aimbot, ESP, No Recoil Ücretsiz Hile

YouTubeNympex

Gold Üye
image.png
image.png
image.png

Hile şu an Undedected vaziyettedir "Delay" veya HWID yasağı olan yok 1 maç bile gitmedi yok DT gibi boş beleş mesajlar atmasın dünden beri aynı hesapta legit bir şekilde oynuyorum hala daha bir "Delay" veya "HWID" söz konusu olmadı iyi oyunlar
Destek için Discord: Nympex#8320

Virustotal:

Not: Hile bana ait değildir.
Nasıl kullanılır?
Oyunu açmadan önce Runtime Broker isimli exe'yi "Yönetici Olarak Çalıştır" diyoruz Driver yüklendikten sonra F2'ye basmanı söyleyen bir yazı gelecek oyuna giriyoruz ana sayfadayken oyunu "Pencereli Tam Ekran" moduna alıyoruz ve exe'ye gelerek F2'YE bir kere basıyoruz menümüz zaten gelecektir eğer gelmiyor ise C++ package'leri kurduğunuzdan emin olun yine gelmiyor ise Secure Boot off Virtualization on olacak o da işe yaramaz ise winver sürümünü 21H2 olarak güncelleyin.

Boş CMD Hatası
Eğer boş CMD olarak kalıyor ise C:\Windows\System32\drivers\etc konumuna giderek IOBit Unlocker ile tümünün kilidini açıp silin veya silebiliyorsanız elinizle kalıcı olarak silin bir nevi host temizliği.

Menü Tuşu
F1
image.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler hocam elinize sağlık :) Bu tür hileler biraz riskli oluyor. Pek güvenipte kullanamıyorum.

leeeşşşş gibi paste kokuyor hile leeeşşş gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt