Valorant Ahk Color Triggerbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avare0236

Uzman Üye
:indir:

İndir Virustotal

:yazı:
Auto Hotkey Yazılımı Bilgisayarınızda Kurulu Olmalıdır.
Triggerbotun Çalışması İçin önce F2 Basıp Sonra Alt Tuşuna Aiminiz Düşmanın Üzerindeyken Basılı Tutmanız Gerekmektedir.
Düşman Vurgu Rengi Mor Olmalıdır.
1920 x 1080 Olmalıdır.
Pencereli Tam Ekran Olmalıdır.
:kullan:

Status : Unknown [10 Tur Ban Yemedim]

:indir:

İndir Virustotal

:yazı:
Auto Hotkey Yazılımı Bilgisayarınızda Kurulu Olmalıdır.
Triggerbotun Çalışması İçin önce F2 Basıp Sonra Alt Tuşuna Aiminiz Düşmanın Üzerindeyken Basılı Tutmanız Gerekmektedir.
Düşman Vurgu Rengi Mor Olmalıdır.
1920 x 1080 Olmalıdır.
Pencereli Tam Ekran Olmalıdır.
Tespit durumu yüksek ihtimal ile Detected. Zira AHK scriptlerin hepsi Valorant'ta Detected.

AHK detected olalı çok oldu triggerbot için ban yemeye değer mi tartışılır.
Woofer olduğu için banımı kaldırabiliyorum hilesizlikten dolayı açıyorum bende aimbot falan bende çalışmıyor sistemsel sebeplerden dolayı ama deteced olup olmadığını bilmiyorum 10 tur ban yemedim.

Woofer olduğu için banımı kaldırabiliyorum hilesizlikten dolayı açıyorum bende aimbot falan bende çalışmıyor sistemsel sebeplerden dolayı ama deteced olup olmadığını bilmiyorum 10 tur ban yemedim.
triger bot açıcağına knk lolmenu falan açsana int kurulmuyormu senin pc de? yada 1809 kur fff masterr derle kullan hle cok aslın da gecen neox Crâck gelmişti onuda açabilirsin oda calısıyor

Detected olmayan halini yaklaşık bir yıldır oynuyorum [ücret vermedim birkaç şeyle oynamam gerekti o kadar] ve ban yemiyorum desem peki

Detected olmayan halini yaklaşık bir yıldır oynuyorum [ücret vermedim birkaç şeyle oynamam gerekti o kadar] ve ban yemiyorum desem peki
trigger bot icin boşuna uğramıssın ahk sc ile yapılan birşey pek kaliteli olmaz lolmenuyu yaptım desen tamam derdimde trigger bot çöp aimi adamın üstüne koysam sıkmayı bende yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt