Valorant Account Checker

Defkhan59

Efsane Üye
SÜREKLİ NASIL KULLANILIYOR, NASIL ÇALIŞIYOR NE YAPACAĞIM NASIL AÇACAĞIM DİYE SORMAYIN ARKADAŞLAR LİSANSLI PROGRAM BU SATIN ALMAK GEREKİYOR KIRILMASI İÇİN PAYLAŞTIM!!

Aylık ücretli oldukça pahalı olan bir Valorant Account Checker şu an piyasada bulunan en iyilerinden biri çok iyi captureı var dosyaları da herkesle paylaşmıyorlar alanlardan birisi arkadaşımdı rica ettim belki kırılır diye varsa yapabilecek birisi bizimle paylaşırsa güzel olur :D

Program adı
Nexus Checker

Link

Virustotal
-> Rar
-> Exe

Koruma & Yazıldığı Dil
Themida/Winlicense 3.xx
Go Lang

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@0x539 'a teşekkürler.

(checklemeye başlayınca crash veriyor bende anlamadım belki başkasında çalışır, deneyebilirsiniz.)

Son düzenleme:
Geçen ay bir hafta kullanma şansım olmuştu piyasada ki en iyi valorant checkerlardan birisi

+rep #rez

Rar'ı taratmayacaksın, asıl virüs total :

yorumu sildim (Crâck isteği oldunu görmemişim :D)

Go dili tersine çevirmek ilginç ;)

6h7GtwI.png

Go dili tersine çevirmek ilginç ;)

6h7GtwI.png
Programı açmadan önce kendisi bir nexus-update.zip oluşturuyor daha yeni bir sürümü mü mevcut bilmiyorum fakat bunun en günceli olması gerekiyor. Çalışıp çalışmadını test ettin mi? outdated olablir çünkü.

Valorant Account Checker

Program adı
Nexus Checker

Link

Virustotal
-> Rar
-> Exe

Koruma
Themida/Winlicense 3.xx
Nasıl kullanıliyor hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt