VoxieS
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Herkese merhaba,
Yaklaşık 5 gün önce Unix Game Services firmasından satın almış olduğum "Private Aimbot+Esp" ürününü bugün aldığımız bir haberle babamın bayram sonrası ameliyat olacağı ve süreç sonrası ona bakmam gerektiğinden dolayı satıyorum. Firma iyimser yaklaşarak ürünün keyini dondurmayı teklif etti fakat ben satış konusu açmayı tercih ettiğimi belirterek izin aldım.
Ürün SLOTLU sisteme sahip olup "15" kişi tarafından kullanılmaktadır.
Ürün loader üzerinden çalışıp, "5 saatte bir otomatik" bir şekilde güncellenmektedir.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
Ürünün satıcısının bu forumda satış konusu olmadığını fakat öncesinde konusu olduğunu keza bu forum kullanıcılarına da uzun süre yardımcı olduğunu biliyorum. Satış izni kendisi tarafından verilmiş olup, ek olarak ekliyor olacağım.
Ürün Private bir ürün olduğu için maalesef ürüne dair görsel ekleyemiyorum.
İzne dair görsel:
FİYAT: Firma sunucusunda fiyat aylık 3000 TL'dir fakat ben 2000 TL' ye satışa koyuyorum. Fiyat 2000 TL'dir.
ÖDEME ŞEKLİ: İBAN
KRİPTO
PAPARA
İLETİŞİM ŞEKLİ: Discord: voxxies
Forum içi DM
Satış sonrası firmanın Discord sunucusuna yönlendirileceksiniz ve keyiniz 30 gün olarak resetlenecektir.
Yaklaşık 5 gün önce Unix Game Services firmasından satın almış olduğum "Private Aimbot+Esp" ürününü bugün aldığımız bir haberle babamın bayram sonrası ameliyat olacağı ve süreç sonrası ona bakmam gerektiğinden dolayı satıyorum. Firma iyimser yaklaşarak ürünün keyini dondurmayı teklif etti fakat ben satış konusu açmayı tercih ettiğimi belirterek izin aldım.
Ürün SLOTLU sisteme sahip olup "15" kişi tarafından kullanılmaktadır.
Ürün loader üzerinden çalışıp, "5 saatte bir otomatik" bir şekilde güncellenmektedir.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
- Esp Box
- Esp Skeleton
- Esp Spike
- Esp Distance
- Esp Name
- Esp Health Bar
- Esp Line
- Esp Head (Circle)
- Esp view angle
- Aimbot
- Aimbot fov
- Aimbot smooth
- Aimbot Key assignments
- Special Menu
- With our own keyauth system, 0 service interruptions
- Premium Menu + Premium Features
- Different Aimbot Method
- The use of /keyinfo in this product is open to all users.
Ürünün satıcısının bu forumda satış konusu olmadığını fakat öncesinde konusu olduğunu keza bu forum kullanıcılarına da uzun süre yardımcı olduğunu biliyorum. Satış izni kendisi tarafından verilmiş olup, ek olarak ekliyor olacağım.
Ürün Private bir ürün olduğu için maalesef ürüne dair görsel ekleyemiyorum.
İzne dair görsel:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
FİYAT: Firma sunucusunda fiyat aylık 3000 TL'dir fakat ben 2000 TL' ye satışa koyuyorum. Fiyat 2000 TL'dir.
ÖDEME ŞEKLİ: İBAN
KRİPTO
PAPARA
İLETİŞİM ŞEKLİ: Discord: voxxies
Forum içi DM
Satış sonrası firmanın Discord sunucusuna yönlendirileceksiniz ve keyiniz 30 gün olarak resetlenecektir.