VALORANT 1709 DESTEĞİNİ KALDIRIYOR!

fantasy

Prime Üye
Riot 11 saat önce yaptığı açıklamada 24 kasımdan itibaren artık 1507 sürümünden 1709 sürümüne kadar destek veremeyeceğini açıkladı.

IMG_0687.jpg

Bu sürümlerde giriş yapmaya çalışanlar ise şöyle bir hata alacak:

IMG_0688.jpg

Ben yine de hile sahiplerinin windows sürümünü 1709den yüksek gibi gösterip hile yapmaya devam edebileceklerini düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Ben yine de hile sahiplerinin windows sürümünü 1709den yüksek gibi gösterip hile yapmaya devam edebileceklerini düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?
Bu fikrine katılıyorum build değiştirmeden regeditten veya kernel ile build değiştirmiş gibi gösterebiliriz

ben bunca zamandır hile yapıyorum bıktım valorantın bu karşıtlığından o sürüme geçiyon boot yap diyo etc sil diyo başka sürüme geçince oyunu açmıyo böle roitin ...

Riot 11 saat önce yaptığı açıklamada 24 kasımdan itibaren artık 1507 sürümünden 1709 sürümüne kadar destek veremeyeceğini açıkladı.

IMG_0687.jpg

Bu sürümlerde giriş yapmaya çalışanlar ise şöyle bir hata alacak:

IMG_0688.jpg

Olay hile yapmalari felan degil zaten 1709 da hwid ban yememeniz bu sebepten destegi kaldirdilar

Olay hile yapmalari felan degil zaten 1709 da hwid ban yememeniz bu sebepten destegi kaldirdilar
Olay hile yapmaları windows 1709 ve alt sürümlerinde guarded regions bypass yapmalarına gerek yok o yüzden hileler daha kolay kodlanıyordu vs vs.

forumda paylasilmis biseyi niye tekrar paylasiyon :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt