Çözüldü Valorant 152 Hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lerner

Silver Üye
2 ay önce karakterleri büyütmek için bi program kullandım sonra bu ban yedim bilgisayara ban attılar bunu kaldırmanın bi yolu yok mu ücretsiz spoof var mı

dostum dediğin şey winexp ve ban atmıyorki sen ekstra birşey kullanmışsın veya başka bi oyunda hile programı kullanmışsın oda arkada açık kaldığı için algılayıp ban atmıştır 2 yıldır kullanıyorum winexp ban falan yok

2 ay önce karakterleri büyütmek için bi program kullandım sonra bu ban yedim bilgisayara ban attılar bunu kaldırmanın bi yolu yok mu ücretsiz spoof var mı
hocam ücretsiz zor bulursun bulursanda virüslü falandır büyük ihtimalle satın almak istersen : looteam veya

ücretsiz bir şekilde bulman imkansız bulsan bile içerisinde %100 rat vardır 2 seçeneğin var

1 : Ya 2 ay daha bekleyeceksin banın kalkacak
2 : Yada forumumuzdaki satıcılardan spoofer alacaksın öyle kalkacak

benim düşüncem biraz daha dişini sıkman olur.

Merhabalar hocam anakart modelinize bağlı olarak amidewin + warp methodunu kullanarak banınızı açabilirsiniz warp çalışmazsa tpm bypass alabilirsiniz yada en sağlıklısı tpm çipi alabilirsiniz ücretli spoofer arıyorsanız discord adresim vandettasoftware eklerseniz yardımcı olabilirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoofer satın almak istersen discord adresime beklerim :)

Merhabalar hocam anakart modelinize bağlı olarak amidewin + warp methodunu kullanarak banınızı açabilirsiniz warp çalışmazsa tpm bypass alabilirsiniz yada en sağlıklısı tpm çipi alabilirsiniz ücretli spoofer arıyorsanız discord adresim vandettasoftware eklerseniz yardımcı olabilirim.
konunun altında bende soru sorayım anakartım gigabyte amidewinle serialleri değiştirmek nasıl oluyor bi videosu varmı bilgilendirirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt