zahura çalışıyosa zahura al Crâck kullandım iyiydi ama bi cfg vermedı kahv(p)eİyi günler valorant da legit oynarak %100 safe olan bir aimbot arıyorum. Max bütçem 500 TL
Bulamadım linki felan varmı kim satıyorzahura çalışıyosa zahura al Crâck kullandım iyiydi ama bi cfg vermedı kahv(p)e
@0xZahura olabilir ama emin değilimBulamadım linki felan varmı kim satıyor
Siz ninjaware satıyorsunuz sanırım, 500 TL bütçem var fakat sadece hilenin aylık fiyatına denk geliyor, dediğin şeyler de zaten 400 lira civarı tutuyor yani aurdino ve shield fiyatları 200 lira gidip onları alırsam hileyi alacak param kalmıyor maalesef bir de onların kurulumu vesaire var yani o zahmete değecek mi bilmiyorum yine de teşekkürler tavsiyeniz için.Safe bir aimbot arıyorsan malesef arduino ve host shield farz oldu bu saatten sonra (hyper v engelinden sonra)
Yok hocam farz değil bendeki host shield arduino hyper v virtualization gerektirmiyorSafe bir aimbot arıyorsan malesef arduino ve host shield farz oldu bu saatten sonra (hyper v engelinden sonra)
aylık 80$ kanka uygun olsa burada post açardım@0xZahura olabilir ama emin değilim
bu akşam ürünü updateleyeceğim. eğer almak istersen ulaşırsın ve haber veririm güncellendiğiniİyi günler valorant da legit oynarak %100 safe olan bir aimbot arıyorum. Max bütçem 500 TL
+ Hyper v / aurdino tarzı şeyler istemezse iyi olur
+ Akşam 19 00 civarı müsait olup cevap verebilirim.