Çözüldü Valoran CTRL alışkanlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gork3m06

Gold Üye
Arkadaşlar valorantda ctrl alışkanlığını yenmek için bir öneriniz var mı veya ctrl tuşunu devre dışı bırkamak için birşey

dostum ayarlardan crtl tuşunu mouse4 atarsan yane mouse'un yan tuşu böylece basmasın ve + olarak biraz ölüm savaşı atarsan elin artık orayada basa bişey olmaz ve crtl basmadan oynuya bilirsin :) eğer çözüm işine yaradıysa beğenmeyi unutma :)

dostum ayarlardan crtl tuşunu mouse4 atarsan yane mouse'un yan tuşu böylece basmasın ve + olarak biraz ölüm savaşı atarsan elin artık orayada basa bişey olmaz ve crtl basmadan oynuya bilirsin :) eğer çözüm işine yaradıysa beğenmeyi unutma :)
Teşekkürler kanka <3

Arkadaşlar valorantda ctrl alışkanlığını yenmek için bir öneriniz var mı veya ctrl tuşunu devre dışı bırkamak için birşey
kontrollerden ctrl tusunu kaldır ve hıcbıse koyma egılmedıgın spray atamıyacaksın ve kendını tap atmaya zorlayacaksın aimini gelıstırmek ıstıyosan cok yararı olur

ctrlyi direkt kaldır ayarlardan kafan o kadar rahat edecek ki. denedim ve sürekli sağ sol yaparak ateş etme alışkanlığı ediniyorsun.

Gerekirse sök kenks ya da oyun içerisinde atamayı kaldır kullanma cok nadir kullanırım diyorsan mouse tuşuna ata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt