ValoDLL | Uygun fiyata ESP ve Aim Bot | Açılışa Özel Kampanya | Cheatglobale özel çekilişler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bygone98

Gold Üye
logo.png

Merhaba,
Daha önce forumumuzda crackli olarak kullandığımız ValoDLLin üretici firması guproth ile görüşerek iş anlaşmasına vardık.
Avantajlı ve uygun fiyatlar olması verilen hizmetin sizler adına son kalite olması için ortalama bir fiyat belirledik ve firmadan ilk istediğimiz türkiye müşterilerini ayrı tutması ve bizim destek vermemiz.
Böylece hwid onay işlemleriniz hızlı ve türkçe destek alabileceksiniz.
Forumdaki onay süreçlerini tamamladık ve satışa başlıyoruz.
Genel Özelliklerimiz ;

VALODLL'DEKİ CRASH PROBLEMİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMİŞ VE DCDE YAYINLANMIŞTIR 0 CRASH İLE OYNANABİLİR
VALO DLL DURUMU : UNDETECTED SON GÜNCELLEME 13/08/2021
Only Esp Mod Geldi ValoDLL açarken artık sadece ESP(Daha güvenli) veya ESP+Aim OLARAK SEÇİM YAPABİLİRSİNİZ.

>>> ESP <<<
(Duvar Arkası Görmek Wall Hack)
ESP İskeleti
ESP Kutusu
ESP Adı
ESP Sağlık Çubuğu
ESP Mesafesi
ESP Takımı
ESP Her zaman göster veya limitle
>>> AimBot <<<
(Otomatik Nişan Almak)
Aimbot
Aim Visible
Aim Smooth
FOV Crosshair
>>> Customized <<<
(Değiştirilebilir Özellikler)
Aimbotun Nişan Yeri (Kafa, Boyun, Bel, Bacak)
Aimbotun Tuşu
Aimbotun Aktif Olacağı Alan
Aimbotun Hızı
Crosshairın Rengi
Duvar Arkası Düşmanın Rengi
Gözüken Düşmanın Rengi
Aimbotun Alanının Rengi

Oyundan Görüntüler ;
205812395_247795946678516_551051278903553439_n.png
unknown.png

Fiyatlarımız ;
1 Gün - 25 TL + Açılışa Özel 1 Gün Hediye
10 Gün - 225 TL + Açılışa Özel 10 Gün Hediye
31 Gün - 400 TL + Açılışa Özel 31 Gün Hediye
Stok Limiti Bulunmamaktadır. Açılış Özel Kampanyası Geçicidir.
Cheatglobal kullanıcılarına özel çekiliş yapacağım gerekli bilgiyi adminler ile paylaşacağım. Daha sonra duyuracağım
Ödeme Yöntemlerimiz : Papara, Kredi Kartı, Fast, Havale/EFT, İninal, Param Satın Almak İçin ticket oluşturunuz.
Discord Adresimiz :

Müşteri Yorumları​
Onaylandı , kendim alıp denedim öneriyorum rahatlıkla satın alabilirsiniz , iyi forumlar
Arkadaşlar az önce aldım anında hile teslim edildi. Fiyatı çok uygun ayrıca fazladan gün veriyorlar. Hileyi test ettim gayet sorunsuz çalışıyor. Allen :)
Fotoğrafıda şöyle bırakayım.
ilk oyunum bitti şimdi espsi baya tutarlı fiyatıda uygun zaten ekstra günde sağlıyolar. aimbotuda klasik güzel ama en ud hilede bile olsanız yinede önermiyorum ben kullanmanızı
satın aldım 1 maç girdim çok iyi çalışıyor almanızı tavsiye ederim.
satıcı çok ilgili çok güvenilir 1 günlük almama rağmen 1 aylık almışım gibi çok fazla ilgilendi programı açamadım formatladım pcyi ona rağmen beni bekledi ve hiç rahatsız olmadı cidden herkese öneriyorum birazdan oyuna gireceğim hile hakkında pek birşey bilmiyorum tekrar editlerim iyi forumlar.
arkadaşlar mutlaka sürümünüz 19xx yada 21h1 falan olsun 18xx olunca program sapıtıyor onun dışında hiçbir problem yok
Hileyi satın almış biri olarak söylüyorum sorunsuz çalışıyor. Hilenin içeriği dreamvalo ile birebir aynı ve crash sorunu mevcut, her oyunda 2 3 kere oyundan atıyor dreamvalo da olduğu gibi. Diğer satın almış arkadaşlara da sordum onlarda da crash sorunu mevcut. Sadece esp kullandım oynayabileceğim en legit şekilde oynadım ban yedim reportdan dolayı olduğunu düşünüyorum. (aimbot sekmesine dahi tıklamadım) Peki bu hileyi önerirmisin derseniz fiyat gayet uygun ve satıcı ilgili crash sorununu dert etmeyen varsa kesinlikle almalı.
NOT : HİLEDEKİ CRASH PROBLEMİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMİŞ VE DCDE YAYINLANMIŞTIR 0 CRASH İLE OYNANABİLİR
Hile mükemmel kesinlikle ban yok sorunsuz fiyat zaten mükemmel
hilede bi sıkıntı yok problem yok düzelmiştir güvenilir satın alabilirsiniz ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşimin ödediği ve fiyatların iyi olduğu bir numaradan müjdeli haber

Onaylandı , kendim alıp denedim öneriyorum rahatlıkla satın alabilirsiniz , iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1 ay alıyorsun 1 ay bedava geliyor tertemiz genede bir hileye bu kadar para verebileceğimi zannetmiyorum illa alacaklar olur iyi satışlar

Reseller misin kanka

Not: okuyunca gördüm resellermşsn iyi satışlar güzel hile

logo.png

Merhaba,
Daha önce forumumuzda crackli olarak kullandığımız ValoDLLin üretici firması guproth ile görüşerek iş anlaşmasına vardık.
Avantajlı ve uygun fiyatlar olması verilen hizmetin sizler adına son kalite olması için ortalama bir fiyat belirledik ve firmadan ilk istediğimiz türkiye müşterilerini ayrı tutması ve bizim destek vermemiz.
Böylece hwid onay işlemleriniz hızlı ve türkçe destek alabileceksiniz.
Forumdaki onay süreçlerini tamamladık ve satışa başlıyoruz.
Genel Özelliklerimiz ;

>>> ESP <<<
ESP İskeleti
ESP Kutusu
ESP Adı
ESP Sağlık Çubuğu
ESP Mesafesi
ESP Takımı
ESP Her zaman göster veya limitle
>>> AimBot <<<
Aimbot
Aim Visible
Aim Smooth
FOV Crosshair
>>> Customized <<<
(Değiştirilebilir Özellikler)
Aimbotun Nişan Yeri (Kafa, Boyun, Bel, Bacak)
Aimbotun Tuşu
Aimbotun Aktif Olacağı Alan
Aimbotun Hızı
Crosshairın Rengi
Duvar Arkası Düşmanın Rengi
Gözüken Düşmanın Rengi
Aimbotun Alanının Rengi

Oyundan Görüntüler ;
205812395_247795946678516_551051278903553439_n.png
unknown.png

Fiyatlarımız ;
1 Gün - 25 TL + Açılışa Özel 1 Gün Hediye
10 Gün - 225 TL + Açılışa Özel 10 Gün Hediye
31 Gün - 400 TL + Açılışa Özel 31 Gün Hediye
Stok Limiti Bulunmamaktadır.
Cheatglobal kullanıcılarına özel çekiliş yapacağım gerekli bilgiyi adminler ile paylaşacağım. Daha sonra duyuracağım
Ödeme Yöntemlerimiz : Papara, Kredi Kartı, Fast, Havale/EFT Satın Almak İçin ticket oluşturunuz.
Discord Adresimiz :

Müşteri Yorumları​
400 tl ye 1+1 ay gayet iyi gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt