baktım da herkes dandik demiş 300 verecegime 600 vereyim kafam ağrımasın güvenilir bir önerin varsa alırımghosty al kardeşim ucuz zaten
dc varsa ekleselimlink veya konu var mı bulamadım hocam
baktım da herkes dandik demiş 300 verecegime 600 vereyim kafam ağrımasın güvenilir bir önerin varsa alırım
hocam formatsız zor ya varda onlarda baya pahalımsi anakartım var banlıyım 1 defa kullanıcam ban kalkıcak hile vs kullanmayı düsünmüyorum format vs ugrasmak istemiyorum satıcıdan degil de kullanıcı birisi tavsiye ederse sevinirim
msi anakartım var banlıyım 1 defa kullanıcam ban kalkıcak hile vs kullanmayı düsünmüyorum format vs ugrasmak istemiyorum satıcıdan degil de kullanıcı birisi tavsiye ederse sevinirim
formatta atarız problem değil ya sorunsuz bir şey varsa bios upta yaparız güvenilir bildigin varsa yapıştırhocam formatsız zor ya varda onlarda baya pahalı
hocam satış konunuzu eklemeden dc ye yönlendirmek yasak diye biliyorumdiscord.gg/valohack TÜRKİYEDE TEK BU FİYATA BİZ SATIYORUZ
hocam satış konusu açmadık ama biz indirim sağlıyabiliyoruz dc: chilicpp eklerseniz yardımcı olurum akşama doğruda satış konumu eklerimformatta atarız problem değil ya sorunsuz bir şey varsa bios upta yaparız güvenilir bildigin varsa yapıştır