aim+trigger olunca çok çabuk ban yeme ihtimali var o yüzden pek tercih etmiyorumSolo Trigger bulman zor, aim+Trigger şeklinde satılıyor genellikle. Yabancı forumlara bakmanı tavsiye ederim satıyorsa onlar satıyordur, ya da kendine özel kodlatırsın.
Yaa ama ben 2 yıldır kullanıyorum sadece 1 kere yedim ama siz o 1 kereyi de yemiyorsunuzdur, cross koyam akşama kadar adam bekleyem misaliiaim+trigger olunca çok çabuk ban yeme ihtimali var o yüzden pek tercih etmiyorum
boş yapma burası yorum kasma yeri değil.Yaa ama ben 2 yıldır kullanıyorum sadece 1 kere yedim ama siz o 1 kereyi de yemiyorsunuzdur, cross koyam akşama kadar adam bekleyem misalii
aynen bacım profiline baktım bir tane yararlı yorumun yok sürekli sağa sola sallamış durmuşsun boş insan git başka yerde boş yapmaya devam et postu kirletme daha fazlaYoruma çok ihtiyacım var ama öyle deme altın falan olucam vatan kurtarıcam bak, ilkel lale seni
Bacım ne homo saphiens, milleti ifşalamak sallamak olmuş vay be, tamam siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama boşsunuz bende biraz paralarımı sayayım, kendine iyi bak, jette insta atıp lurk atmaya devammm (bu arada salladığım adamların bir tanesi bile kendini savunmadı e demek ki haklıyımaynen bacım profiline baktım bir tane yararlı yorumun yok sürekli sağa sola sallamış durmuşsun boş insan git başka yerde boş yapmaya devam et postu kirletme daha
tm yavrum sen para say hadiBacım ne homo saphiens, milleti ifşalamak sallamak olmuş vay be, tamam siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama boşsunuz bende biraz paralarımı sayayım, kendine iyi bak, jette insta atıp lurk atmaya devammm (bu arada salladığım adamların bir tanesi bile kendini savunmadı e demek ki haklıyım