pain1

Diamond Üye
Sağlam trigger lazım yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim
Daha önce 1 yıldan fazla valoriggerin yazılımını kullandım ve hiç ban yemedim aynı kalitede varsa güzel olur

Son düzenleme:
Solo Trigger bulman zor, aim+Trigger şeklinde satılıyor genellikle. Yabancı forumlara bakmanı tavsiye ederim satıyorsa onlar satıyordur, ya da kendine özel kodlatırsın.

Solo Trigger bulman zor, aim+Trigger şeklinde satılıyor genellikle. Yabancı forumlara bakmanı tavsiye ederim satıyorsa onlar satıyordur, ya da kendine özel kodlatırsın.
aim+trigger olunca çok çabuk ban yeme ihtimali var o yüzden pek tercih etmiyorum

aim+trigger olunca çok çabuk ban yeme ihtimali var o yüzden pek tercih etmiyorum
Yaa ama ben 2 yıldır kullanıyorum sadece 1 kere yedim ama siz o 1 kereyi de yemiyorsunuzdur, cross koyam akşama kadar adam bekleyem misalii😏

Yoruma çok ihtiyacım var ama öyle deme altın falan olucam vatan kurtarıcam bak, ilkel lale seni
aynen bacım profiline baktım bir tane yararlı yorumun yok sürekli sağa sola sallamış durmuşsun boş insan git başka yerde boş yapmaya devam et postu kirletme daha fazla

aynen bacım profiline baktım bir tane yararlı yorumun yok sürekli sağa sola sallamış durmuşsun boş insan git başka yerde boş yapmaya devam et postu kirletme daha
Bacım ne homo saphiens, milleti ifşalamak sallamak olmuş vay be, tamam siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama boşsunuz bende biraz paralarımı sayayım, kendine iyi bak, jette insta atıp lurk atmaya devammm (bu arada salladığım adamların bir tanesi bile kendini savunmadı e demek ki haklıyım :)

Bacım ne homo saphiens, milleti ifşalamak sallamak olmuş vay be, tamam siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama boşsunuz bende biraz paralarımı sayayım, kendine iyi bak, jette insta atıp lurk atmaya devammm (bu arada salladığım adamların bir tanesi bile kendini savunmadı e demek ki haklıyım :)
tm yavrum sen para say hadi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt