Valo hilesi dt olmadan hesabı garantiye alma

woefull

Diamond Üye
Beyler localappdatadan valorant klasörünü silip hile kullandıgınız çara girmeyince hile dt olsada ban yemıyor o kadar Crâck kullandım 2 gün öncesine kadar wh + aimbot acıp oynuyordum 2 gün önce klasörleri sildim çara girmedim bugun kullandıgım carlar ban yemiş sadece. Hile dt olmadan localden silin hesap garantide olur sonra hwidi kaldırıp çarla devam edersiniz.

Çalıştır kısmından girdiğimiz %appdata% olan yerdeki valorant klasörü mü

%localappdata% yaz orda valo klasörünü sil tamam
birde program fileste ki riot vanguard loglarını sil

%localappdata% yaz orda valo klasörünü sil tamam
birde program fileste ki riot vanguard loglarını sil
Teşekkür ederim.Yaklaşık 1.5 haftadır sorik colorbot kullanıyordum yarınki yama için endişeliydim şimdi dediklerini yapıp tamamen hileyi de siliyorum.Ayrıca hileyi securefolders ile kullanıyordum bir takım önlem aldım bakalım 16 şubat yaması bize neler getirecek duruma göre gelip buraya güncellicem mesajımı.

Beyler localappdatadan valorant klasörünü silip hile kullandıgınız çara girmeyince hile dt olsada ban yemıyor o kadar Crâck kullandım 2 gün öncesine kadar wh + aimbot acıp oynuyordum 2 gün önce klasörleri sildim çara girmedim bugun kullandıgım carlar ban yemiş sadece. Hile dt olmadan localden silin hesap garantide olur sonra hwidi kaldırıp çarla devam edersiniz.
Eline sağlık dostum güzel konu.

İşe yarar konu önceki hesaplar garantiye alınması önemli skinli vs. hesaplarda açan arkadaşlarımız oluyor

Sorik colorbot dt oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama yeni gelen güncellemeden sonra ben ban yemedim bu arkadaşın dediği yöntemi dün gece uygulamıştım.Sorik colorbotu kullanıpta bu yöntemi kullanmayan ve ban yiyen varsa anca öyle anlarız galiba.Yinede ellerine sağlık :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt