şuanda birçok hile satışı görüyorum forumda bu satıcılara resell kim veriyor fiyatlarını merak ettim panel almayı düşünüyorum elimde bir miktar para var
Forumda kendi ürünlerine ve geliştiricilerine sahip sayılı kişi var. Bunlar LetaSoftware, Gamebreaker, Novitec, Distributor Service gibi isimler. Forumun en büyük distribütör hizmetinin sahibi benim. 60+ resellerımız mevcut ve en geniş ürün yelpazesini biz sunuyoruz. Bol seçenekten yararlanmak istersen iletişime geçebilirsin. Ayrıca bazı kişilere dikkat etmen gerekiyor. 200-300 dolar verip panel alarak distribütör veya ürün sahibi olmuyorlar fakat forumda bu şekilde reseller alan veya panel satıp 2-3 hafta sonra paneli kapanınca cevap veremeyen çok fazla kişi var. Bu kişiler kendilerini biliyor bu yüzden dikkat et En güvenilir panel hizmetlerini bizzat ben sağlıyorum discorddan yazabilirsin; bl4ckpl4gueşuanda birçok hile satışı görüyorum forumda bu satıcılara resell kim veriyor fiyatlarını merak ettim panel almayı düşünüyorum elimde bir miktar para var
istek attımForumda kendi ürünlerine ve geliştiricilerine sahip sayılı kişi var. Bunlar LetaSoftware, Gamebreaker, Novitec, Distributor Service gibi isimler. Forumun en büyük distribütör hizmetinin sahibi benim. 60+ resellerımız mevcut ve en geniş ürün yelpazesini biz sunuyoruz. Bol seçenekten yararlanmak istersen iletişime geçebilirsin. Ayrıca bazı kişilere dikkat etmen gerekiyor. 200-300 dolar verip panel alarak distribütör veya ürün sahibi olmuyorlar fakat forumda bu şekilde reseller alan veya panel satıp 2-3 hafta sonra paneli kapanınca cevap veremeyen çok fazla kişi var. Bu kişiler kendilerini biliyor bu yüzden dikkat et En güvenilir panel hizmetlerini bizzat ben sağlıyorum discorddan yazabilirsin; bl4ckpl4gue