Anket VALO HANGİ HESABIN SKINLERİ DAHA İYİ ?

Hangi sikinler daha iyi

• 1.Hesap

Oy: 12 30.0%
  • 2.Hesap

Oy: 28 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    40

apex06

Diamond Üye
Arkadaşlar elimde iki tane hesap var sizce hangi hesabın skinleri daha iyi. Boş geçmezseniz sevinirim

ÇOĞUNLUK 2. HESAP DEDİ. PEKİ 1. HESAP NE KADAR EDER.

Son düzenleme:
2. si daha güzel ama hangi skin daha hoşuna gidiyosa onu seçmeni öneririm burdaki kararlar birşeyi değiştirmez zevkine göre seçmelisin

Arkadaşlar elimde iki tane hesap var sizce hangi hesabın skinleri daha iyi. Boş geçmezseniz sevinirim

knk bence bu soru bile degil 2.hesap tabii sen kendi zevkine gore ranki degistirebilirsin

hacı 2. hesap bariz 10 katı daha iyi çünkü main silahlar da sıkıcı olmayan skinler var 1. hesapta o skinlerle oynarsın hevesin bitince gözüne kötü gelir 2. hesap öyle değil 2 daha iyi.
1. hesapta köken yerine başka skin varsa onu seç o daha iyi 1. hesapta kötü olan şey köken bir de bıç fakat bıç çok etkilemez ama köken cidden bir süre sonra vurdurmuyor böyle garip yani.

1. Hesapda ki skinler çoğunluğun aksine kullanılan skinler olduğunu yorumladım. Köken vandal mahvolmuş kralın kılıcı gibi skinlerden çok yağmacı vandal yağmacı bıçak daha çok kullanılıyor bana göre 2. hesap daha iyi

yağmacı 3 gün oynadıktan sonra yüzüne bakmak istemeyeceğin bi skin biliyorum çünki setiyle oynadım 3 gün sonra ejdere geçtim ejderde 2 günde sıktı bu oyunda sade skinlerden şaşmiycan çok paran varsa al ama uzun vadede prime vandal gibi sade skinler ömürlük oluyo kökende buna dahil afet setde var 1. aşırı karlı uzun süre zevkine hitap edebilcek bir hsap o yüzden birinci :coolstory:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt