valo donanım banı

clearfeady

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sa beyler ben 15 ağustos gibi donanım banı yedim valoda sonra eylüle kadar staffın internalle delayda oynadım ve beklemeye karar verdim banım ne zaman açılır ticket aç diyenler olucak ama ssd değişdiğim için oyuna girersem delay atar ve süre sıfırlanır tickettaki yetkililer zaten bunu istiyo bi hesap aç ve oyuna gir diyolar

Tickettan alacağın yanıt belli bir tarihten sonra bir hesap aç ve dene olmalı verdikleri tarihten 1-2 hafta oyuna girdiğin zaman bir şey olmaması gerek bunu en iyi riot bilir ama yine ticket açmam diyorsan da son banından itibaren 4 ay olması gerek.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yani delayda en son ne zaman oynadıysam o zaman tekrar 4 ay olarak sürem başlıyor değil mi

evet doğru

farklı hesaplarda free hile kullanmışsınız tam açılma tarihi veremem ama aklınızda kalan son ban yediğiniz hesapla yakın bir tarih oluşturabilirsiniz
ortalama 7 8 eylül gibi bıraktım oyuna girmeyi o tarihten başlıyo yani ban sürem 1 hafta da ekstradan beklerim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt