Vallet sanal pos kullananların dikkatine!

dumbe215

Uzman Üye
Vallet sanal pos kullanarak websitesi üzerinden satış yapan arkadaşların dikkatine
ödeme sayfasına gelindiğinde tarayıcının konsol kısmına

JavaScript:
$('#onbilgilendirme').modal('show');
veya
JavaScript:
$('#mesafelisatissozlesmesi').modal('show');
girerseniz satıcının bütün bilgilerine ismine numarasına adresine kişisel bilgilerine erişebilirsiniz

Bundan tam 1 yıl önce başıma geldi boş boş dandik sanal poslar kullanmayın sonra sanal fareleriyle uğraşırsınız, iyi akşamlar.

Bunları yazınca noluyo ki hocam. Yazıyomuş orda görmemişim kb

ben yaşardım shopier de sanal farelerle uraştım malesef

shopier weepay wallet

ödeme sistemlerinin hepsinde var

hayır var odeme kısmına gelince var

Vallet sanal pos kullanarak websitesi üzerinden satış yapan arkadaşların dikkatine
ödeme sayfasına gelindiğinde tarayıcının konsol kısmına

JavaScript:
$('#onbilgilendirme').modal('show');
veya
JavaScript:
$('#mesafelisatissozlesmesi').modal('show');
girerseniz satıcının bütün bilgilerine ismine numarasına adresine kişisel bilgilerine erişebilirsiniz

Bundan tam 1 yıl önce başıma geldi boş boş dandik sanal poslar kullanmayın sonra sanal fareleriyle uğraşırsınız, iyi akşamlar.
Faydalı olmuş eline sağlık hocam.

Vallet kullanmadim kullanmam da. Bundan 2-3 hafta oncesinde bunlara basvuru yapmistim sonra internetten bircok kisinin magdur oldugunu gordum ve vazgectim. Bunlarda beni aradi sonra yardimci olalim basvurunuzu tamamliyalim diye. Sonra bende dedim ki hayir vazgectim sizinle calismicam. Tamam dedi kapatti kiz kibirli bir sekilde. Sonra mailimi actim ne goreyim "Sizinle calismayi dusunmuyoruz is taniminiz bize uymuyor." :D Ulan asil ben sizinle calismayi dusunmuyorum ben sizi reddettim siz hayirdir. R10 forumunu okursaniz iceride 400 bin parasi kalip bunlari avukata veren dahi var. Bulasmayin bu firmaya.

Konuya gelicek olursak eger. Zaten bir pazaryeri acip internetten satis yapmak istiyorsaniz ve Sanal POS basvurusu yapiyorsaniz. Sanal POS firmasi sizden firmanizin adresini, tel no, vergi dairesi, vkn gibi bilgileri web sayfanizda "iletisim" sayfasinda acik bir sekilde yayinlamanizi istiyor. Bunu yapmadiginiz taktirde Sanal POS almaniz cok dusuk bir ihtimal. Eger aldiysaniz bilin ki dandik bir firmadir o. Yani bu saticinin bilgilerini ortaya cikarma mevzusu biraz sacma olmus zaten acik bir sekilde sayfanda yayinlaman gerekiyor bunlari...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt