3 kere format attım düzelmedi spoofer global hwid spoofer açtım direk sitedeki düzeltile bilinirmiban yemişsin format at spoofer uygula geçer 51 hatası veya kullandığın spooferler işe yaramamış
3 kere format attım düzelmedi düzeltirsen söylermisinBir çok kişide aynı problem var. Ne yaptıysam düzelmedi. Oyunu kökten silip saldım artık. Bir çözüm bulunursa tekrar indirip deneyeceğim ama spoofer ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
3 kere format attım düzelmedi spoofer global hwid spoofer açtım direk sitedeki düzeltile bilinirmi
3 kere format attım düzelmedi düzeltirsen söylermisin
Kullandığın spoofer bu mu?
https://cheatglobal.com/konu/ban-kaldirma-hilesi-all-games-unban-hwid-spoofer.546/
Dostum ban yemişsin banın bitmeden giremesin benimkisi 6 haziranda bitti ama bende aynı hatayı alıyorum ticket açtım sende ticket aç benceval 51 hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz
ekran kartını temiz bir şekilde kuralım dedi yaptım dedikleriniDostum ban yemişsin banın bitmeden giremesin benimkisi 6 haziranda bitti ama bende aynı hatayı alıyorum ticket açtım sende ticket aç bence
ekran kartıekran kartını temiz bir şekilde kuralım dedi yaptım dediklerini
kanka bir su tut ekran kartına oyle deneekran kartını temiz bir şekilde kuralım dedi yaptım dediklerini