şuan aynı sorunu yaşıyorum :d formatsız bile hwid kalkıyordu şimdi olmuyor val5 veriyor. ssd seri no değiştirmeyi de denemem lazım ama değiştiremiyorum ssd seri nogencler val5'i kaldirmanin bi yolu yok mu onceden serıallerı gızleyıp oynuyordum fakat o yontem fıxlendı cok kısıye yardımcı oldum var mı elınde cozum yontemı olan
Val5 i kaç oyun sonra aliyoersunşuan aynı sorunu yaşıyorum :d formatsız bile hwid kalkıyordu şimdi olmuyor val5 veriyor. ssd seri no değiştirmeyi de denemem lazım ama değiştiremiyorum ssd seri no
5 6 maç arası tam da oyun ortasında alıyorum. tekrar spoofluyorum yeni hesap açıyorum yine aynı 5 6 maç götürüyor sadeceVal5 i kaç oyun sonra aliyoersun
hangı spoofla spoofluyorsun5 6 maç arası tam da oyun ortasında alıyorum. tekrar spoofluyorum yeni hesap açıyorum yine aynı 5 6 maç götürüyor sadece
Amidewin freedos ile ama + bios up/down yeterli oluyordu banahangı spoofla spoofluyorsun
Formatlagencler val5'i kaldirmanin bi yolu yok mu onceden serıallerı gızleyıp oynuyordum fakat o yontem fıxlendı cok kısıye yardımcı oldum var mı elınde cozum yontemı olan
ömr dmn var knk o kaldırıyogencler val5'i kaldirmanin bi yolu yok mu onceden serıallerı gızleyıp oynuyordum fakat o yontem fıxlendı cok kısıye yardımcı oldum var mı elınde cozum yontemı olan