yaslaraburundum
Gold Üye
VAL5 Hatası ekranıma gelmiyor ama oynadıgım hesap ertesi güne ban yiyor yardımcı olabilecek varmı.
Delayli ban yemissin spoofer kullanman lazim hocamVAL5 Hatası ekranıma gelmiyor ama oynadıgım hesap ertesi güne ban yiyor yardımcı olabilecek varmı.
bunu kaldıracak spoofer önerir misiniz, ve yaparken format vb gerekirmiDelayli ban yemissin spoofer kullanman lazim hocam
ben woofer almayı düşünüyorum ama bi taraftan da endişeliyim çalışır mı diye ana kartım asus b450 dragonbunu kaldıracak spoofer önerir misiniz, ve yaparken format vb gerekirmi
bende düşündüm de bir tık sıkıntıdayim eğer alıcagın zaman fiyati uygunsa banada link paslar mısınben woofer almayı düşünüyorum ama bi taraftan da endişelişip çalışır mı diye ekran kartım asus b450 dragon
asus b450 dragon anakart olmasın o kankaben woofer almayı düşünüyorum ama bi taraftan da endişelişip çalışır mı diye ekran kartım asus b450 dragon
afuwin atarak kaldıramıyor musunuz asuslarda çalışıyor afuwin?ben woofer almayı düşünüyorum ama bi taraftan da endişelişip çalışır mı diye ekran kartım asus b450 dragon
düşünmekten beyin kalmadı biraderasus b450 dragon anakart olmasın o kanka