Çözüldü val152 hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flozy

Silver Üye
merhaba val 152 hatası alıyorum nasıl çözebilirim ve spoofer'ı falan anlatabilir misiniz? laptopum Monster Tulpar T7 v21.5

Son düzenleme:
bir çok spoofer satıcısı mevcut forumda araştırıp dc adresine gidersin ticket açarsın detayları anlatırlar destekleyip desteklemediğini vs söylerler ama ücretsiz bulamazsın

en temizi riota ticket at. 4 ay bekle banın kalkıyor. benim son 1 ay kaldı valo oynamıyorum 3 aydır kafa rahat.

aga o laptoplara çoğu spoofer çalışmıyor diyorlardı pek bilgim yok laptoplar için

en temizi riota ticket at. 4 ay bekle banın kalkıyor. benim son 1 ay kaldı valo oynamıyorum 3 aydır kafa rahat.
hangi hesaptan ticket atıcamki forumlarda gezen hesaplara giriyordum sürekli
aga o laptoplara çoğu spoofer çalışmıyor diyorlardı pek bilgim yok laptoplar için
sıkıntı iş öyleyse ama sen gene eline bir bilgi geçerse paylaşmaktan çekinme

hangi hesaptan ticket atıcamki forumlarda gezen hesaplara giriyordum sürekli

sıkıntı iş öyleyse ama sen gene eline bir bilgi geçerse paylaşmaktan çekinme
bitane yeni hesap aç ve hesaba gir. hesabı banlat. hesap banlanınca o hesaptan riota ticket at. valoranttan ban yediğini ve banının ne zaman kalkacağını sana tickettan yazacaklar. sana verilen tarihe kadar ban yediğin bilgisayardan birdaha valoya girme girmen durumunda bekleme süren yenilenir (uzar mı bilmiyorum ama yenilenir.) bu dediklerimi yapmadan önce bilgisayarından değiştirdiğin şeyler varsa (tpm kapama secure boot vs eski halıne getir bence). süren bitince valoya girebilirsin. (banın kalktığı tarihten sonra 1 hafta daha beklemeni öneririm sonrasında yeni hesap açıp maç gir ki banının kalktığını teyit et.). (NOT: bilgisayarında kullandığın monitör klavye mouse kulaklı gibi ekipmanları başka bir bilgisayarda kullanmanda sıkıntı yok ban yemene sebep olmaz, bizzat kendim riota ticket atıp sordum bana sorun olmayacağını söylediler.) Valoya tekrar girmeden önce temiz bir format atıp öyle gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt