raid + afuwin/amidewin + router mac adresini değiştirmen lazım. insyde biosa sahipsen biosun çok basit brick olur o yüzden sadece temp spoofer kullanabilirsin sitede spoofdoc temp spoofer var ama çok tuzlu fiyatıvan 152 değil de val 5 yemeye başladım kullandığım spoofera bakınca anladım ki hdd serial numaram değişmiyor bunun için temp spoofer önerisi veya başka bir çözüm yolu var mı?
öncelikle anakartının raid desteği olduğuna emin misin eğer ki raid desteği var ise raidvolume yaparsın raidvolume tek diski olanlar veyahut diskleri aynı boyutta olmayanlar için bir seçenekhocam hem hdd hem ssd yani birbirine eşit olmayan diskler kullanıyorum nasıl raid yapabilirim
forumdaki xqmo Crâck olan spoofer'i kullanabilirsin lakin 100 mesajın olması gerek.van 152 değil de val 5 yemeye başladım kullandığım spoofera bakınca anladım ki hdd serial numaram değişmiyor bunun için temp spoofer önerisi veya başka bir çözüm yolu var mı?
sağolun hocam ilginiz için.forumdaki xqmo Crâck olan spoofer'i kullanabilirsin lakin 100 mesajın olması gerek.
rica ederim.sağolun hocam ilginiz için.