K4gaNN Gold Üye Katılım 1 Kas 2024 Mesajlar 110 Beğeniler 9 19 Ara 2024 #1 Oyunda Vac-Live neye göre oynayışımı düzensiz işaretliyor. İsabet oranı ya da farklı bir etken diye tahmin ediyorum doğru mudur
Oyunda Vac-Live neye göre oynayışımı düzensiz işaretliyor. İsabet oranı ya da farklı bir etken diye tahmin ediyorum doğru mudur
K4gaNN Gold Üye Katılım 1 Kas 2024 Mesajlar 110 Beğeniler 9 19 Ara 2024 #3 0xc00007b' Alıntı: çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş zaten bi işe yaramadığını ben de biliyorum ama genel bekleme süresi neye göre veriliyor onu soruyorum
0xc00007b' Alıntı: çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş zaten bi işe yaramadığını ben de biliyorum ama genel bekleme süresi neye göre veriliyor onu soruyorum
frezzyterror Efsane Üye Katılım 15 Haz 2020 Mesajlar 1,221 Beğeniler 307 19 Ara 2024 #4 melihkagan' Alıntı: kardeş zaten bi işe yaramadığını ben de biliyorum ama genel bekleme süresi neye göre veriliyor onu soruyorum Genişletmek için tıkla ... hile detect ise vaclive atıyor yok fov yok başka şeyler paravan
melihkagan' Alıntı: kardeş zaten bi işe yaramadığını ben de biliyorum ama genel bekleme süresi neye göre veriliyor onu soruyorum Genişletmek için tıkla ... hile detect ise vaclive atıyor yok fov yok başka şeyler paravan