Vac cheats inceleme

omurr

Gold Üye
Vac cheatsi yaklaşık 4 saat önce aldım ve destek konusunda çok aktif ve başarılılar oyun içinde küçük bir sıkıntı yaşandı ve bunu hemen cevap yazıp çözdüler şimdi eksikleri artıları ve fiyat konusuna değinelim
FİYAT:fiyatı tuzlu ama değer mi derseniz değer rage esp ve legit oynayabilirsiniz ama fiyatı kullanıcılar için indirmek lazım ama kaliteli
EKSİLERİ: oyun içinde 5 kişiden bazen 1 kişiyi göstermiyor ama bunu pcnize restart atarak çözebilirsiniz onun dışında bir sıkıntı göremedim
ARTILARI: hile bol özellikli ve ayarlanabilir legit rage oynayış tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz
GENEL OLARAK:hilenin fiyatı pahalı ban konusunda ben rage oynadım yersem yerim sıkıntı olmaz.
UYARI: arkadaşlar hileyi incelerken acele bir şekilde inceledim yaklaşık 4 saat oynadım ondan dolayı beni eleştirirken nazik bir dille eleştirirseniz sevinirim herkesin gözünden kaçırdığı şeyler olabilir VİDEO KOYACAĞIM

Birkaç maçi komple oynadığın şekilde at kanka bekleme sürelerini falan kesersen daha iyi olur can sıkmasın şöyle bi 30-40 dakika arası eklersen tadından yenmez

ohoo reis bugün paylaşsan olmazmı
Reis disardayim
Birkaç maçi komple oynadığın şekilde at kanka bekleme sürelerini falan kesersen daha iyi olur can sıkmasın şöyle bi 30-40 dakika arası eklersen tadından yenmez
Tabiki olur
nasip olursa bende denicem
Herkese nasip olsun
ohoo reis bugün paylaşsan olmazmı
En erken sabah atmaya çalışırım

Reis disardayim

Tabiki olur

Herkese nasip olsun

En erken sabah atmaya çalışırım
olum birak adam ne zaman müsait olunca atar ama rica ediyorum hocam oynanış videosunu güzel şöyle uzun tutarsan çok güzel olur bekliyorum ben ne zaman atarsan at

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt