Anlamadımbune kanak pack bile yok, kör topal cahil bile olsan asm'den jmp yaparak kıran. Pro olanı at ensar abenin ürünü ona bakalım
Anlamadım
diyor ki Loaderleri bulmana gerek yok. Kırılmayacağından o kadar eminiz ki linkleri herkesle paylaşıyoruz. Kırabilecek varsa diyor byte bandit direkt sourceleri atsın diyor. onu da beceremezler diyor. sana da bu işten anlamadığını söylüyor. diyor ki sen anlasan bunu bu şekilde atıp Crâck me demezdin diyor. başka çok şey diyor da dilim varmıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Crâck bildiğimi söylemiyorum zatendiyor ki Loaderleri bulmana gerek yok. Kırılmayacağından o kadar eminiz ki linkleri herkesle paylaşıyoruz. Kırabilecek varsa diyor byte bandit direkt sourceleri atsın diyor. onu da beceremezler diyor. sana da bu işten anlamadığını söylüyor. diyor ki sen anlasan bunu bu şekilde atıp Crâck me demezdin diyor. başka çok şey diyor da dilim varmıyor
hala var cfuckerMahire ait olan PRO loader'ini at , en son 2021'de Crâck atmıştım, bakalım şimdi neler değişmişler, CFucker vardı en son kekw
Adaptive?Adaptive Sync nedir? loader anlamadım