ürün benim değil ama benim demekten de çekinmem. Global bir ürün. Ben sadece çalışanlarıyım. Aile gibi bir ortam olduğu için vsync, tüm çalışanlar benim ürünüm demek de sakınca görmez. düşün ne kadar profesyonel bir firma. Yanında çalıştırdıkları elemanların emeğinin karşılığı veren bir firma.
Çoluk çocuğu heves ettirip bedava çalıştıran bir firma değil. Firmamızda çalışan her bir kişi de emeğinin karşılığını alıyor. Merdiven altı resellerlerden değiliz. Bu piyasada 4 yıldır var sync. Öncesi de var. ondan öncesi de olacak. hep de oldu. Gerekse onlardan çok şey öğrendim öğreniyorum. Gerekse bilgilerimi onlara sunuyorum. Her konuda yanımda oluyorlar ben de onların yanında oluyorum.
Kim bilir belki günün birisinde sen de boş işlerle uğraşmayı bırakıp dos doğru bir insan olup böyle insanlardan saygıyı hak edersin. O zamana kadar aramızda oluşan bu uçurum gibi klasman farkı nedeniyle bu seni kaale alıp verdiğim son cevaptır.
Reel hayatta görmediğiniz saygıyı sanal ortamda size sağlayamayız. Bunu sağlamaya çalışmanızı anlamlandırabilirim. Ancak acınası bir durumda olduğunuz gerçeğini de değiştirmeyecek.
Tekrar ediyorum. Açtığınız Crâck me konularına birisi Crâck atarsa tabi ki de hemen güncelleriz ürünü. attığı Crâck harcadığı zamanla kalır. Ama tabi tebrik de ederiz. Tebrikimizi alır. Bizim güncellememiz de maximum 5 saat almaz. Attığınız crackin dt olması da maximum 1 saati almaz. Vsync yine yolunda ilerler. Crackleyen bir tebrik için uğraştığıyla kalır. Çünkü bir ürüne Crâck attı diye adının altın harflerle kazındığı bir tablo hiç bir yerde görmedim.