1 kere yaptın bitti gitti diye birşey yok artık. bypass işine girmeni tavsiye etmem hile kullanmasan bile max 1 ay sonra ban yersin. 4 ay paşa paşa banının bitmesini bekle derim.PERM spoofer istiyorum 1 kere yapıcam işlem bitecek başka bir şey istemiyorum uygun fiyatlı olursa güzel olur
perm spooferlar ne oluyor o zaman anlamadım1 kere yaptın bitti gitti diye birşey yok artık. bypass işine girmeni tavsiye etmem hile kullanmasan bile max 1 ay sonra ban yersin. 4 ay paşa paşa banının bitmesini bekle derim.
@DivineSoftwarePERM spoofer istiyorum 1 kere yapıcam işlem bitecek başka bir şey istemiyorum uygun fiyatlı olursa güzel olur
discord.gg/canery buyrunPERM spoofer istiyorum 1 kere yapıcam işlem bitecek başka bir şey istemiyorum uygun fiyatlı olursa güzel olur
lifetime bypass veriyorlardır. spoof attıktan sonra her oyuna girmeden o bypassı inject etmen gerekiyor. bypass dt oldugu zamanda tekrar hwid ban yiyorsun.perm spooferlar ne oluyor o zaman anlamadım
PERM spoofer istiyorum 1 kere yapıcam işlem bitecek başka bir şey istemiyorum uygun fiyatlı olursa güzel olur
spooferlar perm onda bi sıkıntı yok ama bypass konusu riskli sürekli dt olur en iyisi 4 ay beklemenperm spooferlar ne oluyor o zaman anlamadım
lifetime bypass veriyorlardır. spoof attıktan sonra her oyuna girmeden o bypassı inject etmen gerekiyor. bypass dt oldugu zamanda tekrar hwid ban yiyorsun.