UUİD ve Motherboard S/N değiştirildekten sonra ne yapılmalı?

yusufblc30

Diamond Üye
Merhaba kendi yönetmim ile Asus kullanmama rağmen AMIDEWIN ile UUİD ve Anakart S/N değiştirdim
Büyük ihtimal benim cihazıma çalıştı size çalışmaz normalde asus'da çalışmıyor
şimdi mac adress ve hdd serial chancer tarzı bi program ile burdada geçmişi silmem gerek bu işlemler hangi program ile yaparım

mac adresi için technitium mac, depolama için hard disk serial number changer var

Birde UUID kısmında son 4 rakam Anakart s/n kısmında 5 rakam değiştirdim yeterli diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?
birde değişimlerden önce modemi resetlemedim şimdi resetlesem yardımcı olurmu?

Merhaba kendi yönetmim ile Asus kullanmama rağmen AMIDEWIN ile UUİD ve Anakart S/N değiştirdim
Büyük ihtimal benim cihazıma çalıştı size çalışmaz normalde asus'da çalışmıyor
şimdi mac adress ve hdd serial chancer tarzı bi program ile burdada geçmişi silmem gerek bu işlemler hangi program ile yaparım
Bu arada asusta spoofer dışında hiç bir şey banı kaldırmıyor afuwin amidewin falan zort port
Birde UUID kısmında son 4 rakam Anakart s/n kısmında 5 rakam değiştirdim yeterli diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?
uuid generator yazıp siteden oto oluşturabilirsin, version 4 yazan yere 1 yazıp generate de

Bu arada asusta spoofer dışında hiç bir şey banı kaldırmıyor afuwin amidewin falan zort port

uuid generator yazıp siteden oto oluşturabilirsin, version 4 yazan yere 1 yazıp generate de
spoof yapıcam normalde amidewin çalışmaz afuwin asusta çalışır ben çalıştıramadım zort port değil

Hangisiyle yapıcaksın, banada lazım çünkü

bende çalışmadı kanka o yüzden öyle dedim
kiminde çalışmaz kiminde çalışır normalde hiç değiştirmemei gerek amidewinin ama değiştirdi belki delay ban atar ama sanmıyorum çok önlem aldım
spoof konusunda bilmiyorum düzgün bitane bakıcam cg olanınkinden bakıcam belki
fatih abi paylaşmıştı

disk serialleri için VolumeID indirip değiştirebilirsin, mac adresi falan değiştirmene gerek yok eğer trace kalmadıysa (formatladıysan veya sağlam temizlediysen) banın kalkar.

kiminde çalışmaz kiminde çalışır normalde hiç değiştirmemei gerek amidewinin ama değiştirdi belki delay ban atar ama sanmıyorum çok önlem aldım
ben değiştirdikten 4 gün sonra ban yemiştim 1 hafta bekle asıl hesaba geçmeden önce

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt