UUİD Sorunu Afuwin

justslayer

Gold Üye
Arkadaşlar birkaç kere yasağımı kaldırdım ve uuid'mi en sonda FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF böle birşey yaptım ve tekrar yasaklandım. Bu seriali değitirmek istediğimde önüme yüzlerce geliyor. Tam olarak uuid'mi nasıl bulabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar birkaç kere yasağımı kaldırdım ve uuid'mi en sonda FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF böle birşey yaptım ve tekrar yasaklandım. Bu seriali değitirmek istediğimde önüme yüzlerce geliyor. Tam olarak uuid'mi nasıl bulabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
vereceğim yöntem çalışır mı bilmiyorum risk sana aittir istersen denersin

1- otomatik amidewini çalıştır
2- afuwinguiden bios.rom çıkar
3- o bios.rom üzerinden fd44 editörle bakabilirsin hxden de değiştirirsin
4- sonra o bios.romu ganla sorun çözülcektir denedim bende çalışıyor ama anakartdan anakarta dğeişebilir dediğim gibi risk sana ait iyi forumlar
(kısacası afuwin yapmadan otomatik amidewini çalıştır o kadar işte )

Dmı editten bakabilirsin , fakat bildiğim kadarıyla hxd de cıkan tum idleri değiştirmen gerekiyor.

Dmı editten bakabilirsin , fakat bildiğim kadarıyla hxd de cıkan tum idleri değiştirmen gerekiyor.
arkadaşda zaten fd44 editör çalışıyor kendisi bilerek tüm uuidsini fffff yapmış neden böyle bir şeye kalkışmış orasıda ayrı konu

Sorun tam olarak o değil ben uuid'mi biliyorum fakat hxd editör de aratıyorum ve önüme yüzlerce FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF geliyor yani hangisi orada uuidm onu bilmiyorum

oto amidewin benim uuid mi değiştirmiyor kanka
ayrıca fd44 de hata veriyor bilgi alamıyorum ondan

uuid mad spoofer veya lydianlada değişiyor

sonsuza kadar banlı kalıcam çok yüksek ihtimalle çünkü valoranttan kalıcı cihaz banı yedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt