★ USR Software ★ - 🌙 Only ESP 🌙

USRSoftware

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

ÖZELLİKLER

Corner/2D/3D
Head
Skeleton
Healthbar
Snapline
Distance
View Angle
Radar
Box Color, Head, Color, Skeleton Color

TRAILER

Son düzenleme:
allah allah neden herkes valoya hile çıkarıyo bu aralar

+rep

Daha önceden test etme fırsatım oldu. ESP 10/10 donma yok box ve line detayları güzel, göz yormayan bir ESP yapılmış, FPS düşürmeyen bir ürün. Kolay kurulum + ilgili ekip ile iyi iş çıkartılmış.

USR​

ESP

・2D Box
・Head
・Healthbar
・Distance
・View Angle

Prices

・Day 170₺
・3 Day 320₺
・Week 750₺
・Month 1500₺

reis neden yabancı yazdın?

esp si gayet iyi anlık gösteriyor düşmanı kaçırmıyorsunuz kasma falanda hiç yaşamadım

Gördüğüm en kaliteli esp sanırım akıcılık ve time da delay yemiyor yazılım ne zamandan beri var ve şu an ki durumu nedir forumdan bleki 10 kere esp aldım hangi esp yi alsam 2-3 el sonra hep bir ban söz konusu oldu

Ban durumu nasıl
Gördüğüm en kaliteli esp sanırım akıcılık ve time da delay yemiyor yazılım ne zamandan beri var ve şu an ki durumu nedir forumdan bleki 10 kere esp aldım hangi esp yi alsam 2-3 el sonra hep bir ban söz konusu oldu
PUB bir hile. Şuan UD olsa bile eminim max 1 ay dayanırsınız. PUB hilelerin ömrü uzun olmaz fiyat farketmeksizin.
Ban yemek istemiyorsanız paraya kıyıp private ve slotlu hile alacaksın. Çoğu yerdeki yalan aynıdır. "3 aydır kullanan müşterilerim var çatır çatır oynuyorlar. / immoya çıkan var kardeşş ud since beta xd " itibar etmeyiniz. PUB hileler eninde sonunda mutlaka ban verir vanguard iyi iş çıkarıyor. Slotlu hileler bile tam anlamıyla güvenli değil desek yalan olmaz.

Hala banlanmama konusunu düşünüyor musunuz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt