Çözüldü USB ile Telefondan Bilgisayara Dosya Aktarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Weis

Uzman Üye
Merhabalar telefondan bilgisayara usb ile dosya aktaricam ama dosya aktarımı yapamıyorum önceden usb ile bağlıyordum telefonda üstten bildirim geliyordu telefonunuz bu cihazdan şarj oluyor diye oraya basiyordum dosya aktarımını seciyordum dosya aktarımıni yapabiliyordum ama şuanda o bildirim gelmiyor.
Telefonun gelistirici ayarlarından dosya aktarımını secmeyi denedim ama ondada olmadi .
Şimdiden teşekkürler.

google drive yükleyerek bilgisayarına indirebilirsin çözüm bulamazsan bunu dene

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka bunun birçok sebebi olabilir ama muhtemelen bilgisayarına gerekli driverları kurmamışsındır.

Bunu kurduktan sonra konu üzerinden son durumu güncelle.

söyle bişey de var masaüstü pc lerde usb girişini pc nin arka tarafından tak bende aynı sorunu yaşadım geçen hafta 3.0 veya diğerini dene arka taraftan

İllede kablo ile mi aktarman gerekiyor yani
İllede kablo ile aktarmam gerekmiyorda sorunu çözsem benim için daha iyi olur
Kanka bunun birçok sebebi olabilir ama muhtemelen bilgisayarına gerekli driverları kurmamışsındır.

Bunu kurduktan sonra konu üzerinden son durumu güncelle.
Tmmdir şuanda bilgisayara erisimim yok yarın deneyip konuyu guncelliyecegim
Simdiden ilgilenen herkese teşekkürler
söyle bişey de var masaüstü pc lerde usb girişini pc nin arka tarafından tak bende aynı sorunu yaşadım geçen hafta 3.0 veya diğerini dene arka taraftan
Deneyeceğim şimdiden teşekkürler

Merhabalar telefondan bilgisayara usb ile dosya aktaricam ama dosya aktarımı yapamıyorum önceden usb ile bağlıyordum telefonda üstten bildirim geliyordu telefonunuz bu cihazdan şarj oluyor diye oraya basiyordum dosya aktarımını seciyordum dosya aktarımıni yapabiliyordum ama şuanda o bildirim gelmiyor.
Telefonun gelistirici ayarlarından dosya aktarımını secmeyi denedim ama ondada olmadi .
Şimdiden teşekkürler.
kablo ile değil de cloud depolama birimleri aracılığı ile aktarım sağlayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt