Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThreeFinger

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Uriel'de çalışan ( Astra2 - Phebia2 - Elvia2 - Misali2 ve diğer PRIME ) sunucularında çalışan pixelbot satıyorum.

Şuanlık private olarak sürüme geçmeyi planlıyoruz ve uriel bot kontrolünü geçip çift client desteği verebiliyoruz.​
Güvenlik sebebiyle siteye video veya kullanım biçimini eklemiyor ve özelden yazanlara güven sağlarsa kullanımını video olarak göstermeyi düşünüyorum
Private discord sunucumuza güven sağlayıp satın alımınızı yaptıktan 15 GÜN sonra davet ediyorum.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pixelbot ile uriel insan doğrulamasını geçip çift client desteği vermeniz hoş olmuş ama umarım işlevseldir. Ayrıca fiyat bilgisi eklemeniz daha bilgilendirici olur diye düşünüyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Beğen
Tepkiler: Hsv
Satış için mod lardan izin aldınız mı ? Ek olarak forum da konu açmak için bir sürü gereksiz mesaj atmışsın üyelik yükseltmek için hoş değil.

Merhaba, onay için imzamda bulunan discord adresimden ulaşmanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt