URİEL ANTİCHEAT HWİD BAN

dssdsd12

Normal Üye
Selamın aleyküm.Ben mt2 pvp sinin birinde hile denerken hwid ban yedim ve her şeyi yapmama rağmen bir türlü kaldıramadım.Format attım,mac adresi değiştirdim,hdd-ssd seri numarasını değiştirdim ve birkaç tane spoofer denememe rağmen kaldıramadım.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Selamın aleyküm.Ben mt2 pvp sinin birinde hile denerken hwid ban yedim ve her şeyi yapmama rağmen bir türlü kaldıramadım.Format attım,mac adresi değiştirdim,hdd-ssd seri numarasını değiştirdim ve birkaç tane spoofer denememe rağmen kaldıramadım.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Woofer spoofer alarak banını kaldırabilirsin. Konumu okumak istersen : https://cheatglobal.com/konu/chairdll-woofer-spoofer-satis-tuem-oyunlarda-ban-kaldirma.15391/
Banının kalkmaması taktirinde ücret iade edilir.

kanka hille sorunlu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt