Ramonramon456
Normal Üye
>DLL Injector & Tools Bölümünde Bir Arkadaşımızın Paylaştığı "Revolution Engine'ı [BİLMİYENLER İÇİN] -Cheat Engine gibi ama Dosyaları ile oynanıp Crypt Edilmiş Hali)" Uriel AC-SVside Korumalı Herhangi Bir Serverda Kendimce Açmanın Yolunu Denedim Ve Buldum.
1>Öncelikle İlgili Bölümden Revolution Engine'I İndirip Herhangi Bir tane Flash Belleğin içine atılacak(Masaüstüne Hiç Atmadan).
2>Bölümde Yazdığı Gibi Flash Belleğin İçinden Açılıp Hatalara Evet diyerek geçilecek.
3>Açıldığında Flash bellek direk olarak elden bilgisayardan çıkartılacak.
4>Oyunu açıp (patchli/patchsiz fark etmez) giriş yapılacak.
5>Revolution Engine'dan oyun seçildiğinde oyundan atmayacağını göreceksiniz. (Her Oyun İçin Demiyorum Ben Rastgele Bir Tane SERVERDA denedim oldu.
Bunu belki DF biliyordur, Ben pek bişey yapamadım ama yine de bir şeyler yapılabilir diye yazma gereği duydum. (Pointer-Offset bulma-DLL İnject vb..).
DİPNOT-Cheat Engine ile yapıldığında Oyun Fark edip atıyor.
1>Öncelikle İlgili Bölümden Revolution Engine'I İndirip Herhangi Bir tane Flash Belleğin içine atılacak(Masaüstüne Hiç Atmadan).
2>Bölümde Yazdığı Gibi Flash Belleğin İçinden Açılıp Hatalara Evet diyerek geçilecek.
3>Açıldığında Flash bellek direk olarak elden bilgisayardan çıkartılacak.
4>Oyunu açıp (patchli/patchsiz fark etmez) giriş yapılacak.
5>Revolution Engine'dan oyun seçildiğinde oyundan atmayacağını göreceksiniz. (Her Oyun İçin Demiyorum Ben Rastgele Bir Tane SERVERDA denedim oldu.
Bunu belki DF biliyordur, Ben pek bişey yapamadım ama yine de bir şeyler yapılabilir diye yazma gereği duydum. (Pointer-Offset bulma-DLL İnject vb..).
DİPNOT-Cheat Engine ile yapıldığında Oyun Fark edip atıyor.