turkplayer
Master Üye
görünce iğreniyorum uplamayın
kanka permayıda fixleyebiliosan fixle yatemp fix hocam perma atio ahahahh
fixlenmezkanka permayıda fixleyebiliosan fixle ya

KONU AI ILE HAZIRLANMISTIR (tektek yazamazdim valla)
HIC UGRASMAK ISTEMEYENLER ICIN AC CALISTIR VAL - 5 VE - 152 FIX EMULATOR
TEMP FIXLENDI
size onerim 2 hesapla oynayin birinde maciniz bitince digerine gecin yoksa gateway rate limited (429) yiyebilirsiniz
yeni udak bi up getirdim denemek isteyen denesin her ssey otomatik
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSelamlar millet,
** forumunda K0l1nk tarafından paylaşılan Vanguard API gateway projesini biliyorsunuzdur. Dosyaları düzenleyip, kurulumu biraz daha pratik hale getirerek kullanıma hazır bir paket hazırladım. VAL 5 hatasıyla uğraşanların işine yarayacaktır.
Önemli Uyarı: Bu gateway sadece VAL 5'i bypass etmeye yarıyor; 102 veya temp ban riski hala var. Kullanırken buna dikkat edin, sorumluluk tamamen sizde.
İçerik
- gateway.php: Ana dosyamız.
- GPBMetadata/ & Vanguard/: Protobuf sınıfları.
- vendor/: Gerekli kütüphaneler (hazır, ekstra indirmenize gerek kalmasın diye ekledim).
Kurulum (Hazırladığım Paket)
- PHP:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirin,C:\phpklasörüne atın ve sistem Path'ine ekleyin.php -vile kontrol etmeyi unutmayın.- Composer:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurarkenC:\php\php.exeyolunu gösterin.
Çalıştırma
Klasör yoluna girip terminalden şu komutu verin:
php -S localhost:8080 gateway.phpSunucu şu an istekleri dinliyor.
Kullanım Adımları
SUPERVISOR.exedosyasını çalıştırın.- Valorant'ı açın, token'ı bekleyin.
- Ekranda
token saved -- press 5 to start gatewayyazınca 5'e basın.gateway mint success (key 5)mesajını gördüyseniz işlem tamamdır.
Nelere Dikkat Etmeli?
- Ban: Task çözülmediği için ban ihtimali mevcut.
- Protobuf Ömrü: Yaklaşık 45 dk. Oyun uzarsa veya hata alırsanız taze protobuf yakalamanız gerekebilir.
Sıkça Sorulanlar
Sorun Çözüm relay payload missingGateway'i php -S...ile tekrar başlatın.gateway unreachablePortu kontrol edin (8080). VAL 5Protobuf eskimiştir, yenisini yakalayıp güncelleyin. 102 / Temp banTask sistemi çözülmediği için bu normal.
fosil emu aqHala work mu
çalışan varmı forumdafosil emu aq
yokçalışan varmı forumda