Unturned Lagswicht Hilesi [Kaçırma]

defthackvip

Gold Üye
Normal de bu bugu kimse bilmez ve parayla satıyorlar
unturned de pvp atarken öldüyseniz bu şekilde öldünüz emin olun

detaylı video
indirme linki

NOT > Dosyayı her zaman yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın, aksi takdirde Anticheat tarafından yasaklanacaksınız! (bugün yönetici olarak çalıştırmayı unuttuğum için yasaklandım rip +2600h Acc & Envanter. )
NOT > HATIRLAMAK! BU BİR HİLE GİBİ! SUNUCU YÖNETİCİLERİ BİLİRLERSE SİZİ BANLAYACAKLAR BUNU KULLANIYORSUNUZ!

$77.exe vt
WinDivert.dll vt
WinDivert.sys vt

kimseye virüs atacak biri değilim rarı bizzat indirip virüstotal den testlerini yapabilirisin gö3t korkun var ise vds falan alıp bakabilirsin
Birader post senin değil. Büyük ihtimalle google translate kullanıp attın buraya XD

NOT > Dosyayı her zaman yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın, aksi takdirde Anticheat tarafından yasaklanacaksınız! (bugün yönetici olarak çalıştırmayı unuttuğum için yasaklandım rip +2600h Acc & Envanter. )
NOT > HATIRLAMAK! BU BİR HİLE GİBİ! SUNUCU YÖNETİCİLERİ BİLİRLERSE SİZİ BANLAYACAKLAR BUNU KULLANIYORSUNUZ!

EL MOMENTO EPIK TURKO TRANSLATO

kimseye virüs atacak biri değilim rarı bizzat indirip virüstotal den testlerini yapabilirisin gö3t korkun var ise vds falan alıp bakabilirsin
kurallar gereği sana birşey diyemem ıncelenmesı gerekiyor ılk ınce yetkılıye ulasıp kontrol ettırdın konusunu acardın cok mu bılıyorsun canım

Birader post senin değil. Büyük ihtimalle google translate kullanıp attın buraya XD

EL MOMENTO EPIK TURKO TRANSLATO
post benim değil zaten unt hilesi yok diye attım forma
kurallar gereği sana birşey diyemem ıncelenmesı gerekiyor ılk ınce yetkılıye ulasıp kontrol ettırdın konusunu acardın cok mu bılıyorsun canım
hakklısın bişe demiyorum zaten dost sadece dediğim şey rat atıcak biri değilim piyasada aktif rat bile yok diye biliyorum

Normal de bu bugu kimse bilmez ve parayla satıyorlar
unturned de pvp atarken öldüyseniz bu şekilde öldünüz emin olun

detaylı video
indirme linki

$77.exe vt
WinDivert.dll vt
WinDivert.sys vt

baska oyunlarda kulanabilirmiyi,

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt