Satıyorum 💎 UNRANKEDTR 💎 🏆 [ Unranked EU-NA Hesap Satışı] ✅ Güvenilir/İade Garantili

UnrankedTR

discord.gg/unrankedstore
Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 10 / 0
İletişim
DİSCORD

KİŞİSEL DİSCORD

ozgurtrr

Sizlere sıkıntı çekmeden güzel bir şekilde UNRANKED hesaplarınızı teslim ediyoruz.
Hesapları aldıktan sonra siz onaylayana kadar sizinle beraber süreci takip ediyoruz.

7-24 Discord Desteği💻

Hesaplarla ilgili yaşanılan bir sorun da hesapların telafisi anında yapılır.

Hesaplarımız mail onaysız ya da ilk mailli olarak sizlere teslim ediliyor.

feksSa9j.jpg

s7jzoVdACHBP.png

FİYATLAR
💰 EU HESAP FİYATI = 200₺
💰 NA HESAP FİYATI = 200

Son düzenleme:
mailini vermeyen satıcılar genelde orjinal hesab sahibi geri çekiyor kayıtlı maili ve şifresi veriliyorsa fiyat çok uygun

mailini vermeyen satıcılar genelde orjinal hesab sahibi geri çekiyor kayıtlı maili ve şifresi veriliyorsa fiyat çok uygun
Tabii ki Kayıtlı mail ve şifresi ile beraber teslim sağlıyoruz. Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Defalarca kez satın aldım.Hiçbir hesapta geri çekilme vs. gibi bir durum söz konusu olmadı. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz

Defalarca kez satın aldım.Hiçbir hesapta geri çekilme vs. gibi bir durum söz konusu olmadı. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
yeni 20 lvl olmuş rankı acılmamıs hesap var mı
Evet Hesaplarımızın hepsi Yeni 20LVL olmuş Unranked hesaplardır. Daha önce dereceli maç oynanmamıştır. Discord sunucumuzda ayrıntılı şekilde kanallarımızda mevcuttur.

hayırlı satışlar :)

DİSCORD

KİŞİSEL DİSCORD
666ripp

Sizlere sıkıntı çekmeden güzel bir şekilde UNRANKED hesaplarınızı teslim ediyoruz.
Hesapları aldıktan sonra siz onaylayana kadar sizinle beraber süreci takip ediyoruz.

7-24 Discord Desteği💻

Hesaplarla ilgili yaşanılan bir sorun da hesapların telafisi anında yapılır.

Hesaplarımız mail onaysız ya da ilk mailli olarak sizlere teslim ediliyor.

feksSa9j.jpg

FİYATLAR
💰 EU HESAP FİYATI = 150₺
💰 NA HESAP FİYATI = 150
hayırlı satışlar kardeşim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu adam kral

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt