Unkdev Spoofer Fix Valorant Val 5

0x1943

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
unk spooferı patlamıs sanırım kullanan coğu kisi ban yemis ve suan hvcı tpm kapalıyken giris sağlayamıyolar

Son düzenleme:
Günaydın kanka

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet, unk spoof kullanmıştım pop felan herşey 5 gün iyi gitti bugün herkes common noob alıyordu yada tpm hatası felan çıkıyodu bende sorun yoktu maçın ortasında VAL 185 atıp common noob attı şuanda problemli.

bazı kisilerde calısıyor bazılarında calısmıyor dun ilk macta delay yemistim suanda 5-6. mac bi sorun yok degiskenlik gosteriyor

Ben hala unk spoof ve hilesiyle oynuyorum sorun yaşamadım şu ana kadar Bullseye ve Ghosty partnerleri hala satışa devam ediyor her hangi bir sorun olmadığını dile getiriyorlar.

Bullseye loaderı UNK’dan farklı sürüm spoof işlemimi üç gün önce gerçekleştirdim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt