Çözüldü Unk Spoof Mavi Ekran Çözümü (Common Noob)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DivineSoftware

divinesoftware.store
Prime Üye
İletişim
Selam bu aralar cok fazla gördüm bende ise yarayan seyi paylaşıyorum. öncelikle dosyanın doğrudan ben tarafından alınmadığını belirtiyim. ancak bana atan kişinin sslerindende anlıyacağımız üzere kendisi unknowndan yani hilenin asıl sahibinden almış.
fotoğraf :

exe:
vt:

YAPILIŞ;

öncelikle ipv6 kapatın,common noob hatası alınca 4-5 kere sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın bende işe yaradı. bunu yapınca common noob hatası almıyacaksınız artık AMA!!! bilgisayarı her kapatmadan yada yeniden başlatmadan önce yinede 4-5 kere açmanızı öneririm hata gelmese bile mavi ekran yiyebilirsiniz yoksa.

YETKİLİLER BAKMADAN DOSYAYI ÇALIŞTIRMAYIN.

Son düzenleme:
Selam bu aralar cok fazla gördüm bende ise yarayan seyi paylaşıyorum. öncelikle dosyanın doğrudan ben tarafından alınmadığını belirtiyim. ancak bana atan kişinin sslerindende anlıyacağımız üzere kendisi unknowndan almış.
fotoğraf :

exe:
vt:

YAPILIŞ;

öncelikle ipv6 kapatın,common noob hatası alınca 4-5 kere sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın bende işe yaradı. bunu yapınca common noob hatası almıyacaksınız artık AMA!!! bilgisayarı her kapatmadan yada yeniden başlatmadan önce yinede 4-5 kere açmanızı öneririm hata gelmese bile mavi ekran yiyebilirsiniz yoksa.

YETKİLİLER BAKMADAN DOSYAYI ÇALIŞTIRMAYIN.
Unk spoof önerir misin sence alınır ı yoksa bulleye alicam

kanka güncelemeden sonra bu hataı vermeye başladı cozumu varmı ?
image.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt