UNITHEFT 31 Günlük Key

Abugat

Uzman Üye
İletişim
beyler elimde UNİTHEFT 31 günlük key var normalde 500 lira ben bunu ne yapayım kaça satayım sizce

rust hesabı ile takas olur bide

hwid resetli

lan olm sıkıntılımısın dolandırıcılık dşyon ortada bişey yok neden boş boş konuyu kirletiyon

valla uğraştım yalan yok
Tahmin etmiştim yoksa şansa bala 31 gün kalana kadar kullanıp canı sıkılıpta satacak yok xD Satış izni ve sahip olduğuna dair daha detaylı eklersen modların onaylaması daha hızlı olur iyi günler.

Tahmin etmiştim yoksa şansa bala 31 gün kalana kadar kullanıp canı sıkılıpta satacak yok xD Satış izni ve sahip olduğuna dair daha detaylı eklersen modların onaylaması daha hızlı olur iyi günler.
bi resellerden satın aldım reseller izin verdi satmama hilenin asil sahibine sormadım çünkü adamlar tickete min 14 günde bakıyorlar ayrıca aşırı küfürlü saygısız sinirli insanlar ondan dolayı sormadım onlara

bi resellerden satın aldım reseller izin verdi satmama hilenin asil sahibine sormadım çünkü adamlar tickete min 14 günde bakıyorlar ayrıca aşırı küfürlü saygısız sinirli insanlar ondan dolayı sormadım onlara
Satış izni olmadan konun onaylanmaz diye biliyorum onaylanmazsada satış yapamazsın. Bir şekilde alman gerek satış izni. İyi günler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt