beyler elimde UNİTHEFT 31 günlük key var normalde 500 lira ben bunu ne yapayım kaça satayım sizce
rust hesabı ile takas olur bide
hwid resetli
fivem dost şuan fivemde ban dalgası olmasına rağmen ban atmadı 3 aydır full ud maşallah benim hilemene hiles bu
beyler elimde UNİTHEFT 31 günlük key var normalde 500 lira ben bunu ne yapayım kaça satayım sizce
hwid resetli
lan olm sıkıntılımısın dolandırıcılık dşyon ortada bişey yok neden boş boş konuyu kirletiyondolandırıcılık yaptıgının kanıtının arkasından bu konuyu acıyon ne komedi adamsin aq
valla uğraştım yalan yok31 gün kalsın diye uğraştınmı yoksa öylesine mi geldi?
Tahmin etmiştim yoksa şansa bala 31 gün kalana kadar kullanıp canı sıkılıpta satacak yok xD Satış izni ve sahip olduğuna dair daha detaylı eklersen modların onaylaması daha hızlı olur iyi günler.lan olm sıkıntılımısın dolandırıcılık dşyon ortada bişey yok neden boş boş konuyu kirletiyon
valla uğraştım yalan yok
bi resellerden satın aldım reseller izin verdi satmama hilenin asil sahibine sormadım çünkü adamlar tickete min 14 günde bakıyorlar ayrıca aşırı küfürlü saygısız sinirli insanlar ondan dolayı sormadım onlaraTahmin etmiştim yoksa şansa bala 31 gün kalana kadar kullanıp canı sıkılıpta satacak yok xD Satış izni ve sahip olduğuna dair daha detaylı eklersen modların onaylaması daha hızlı olur iyi günler.
Satış izni olmadan konun onaylanmaz diye biliyorum onaylanmazsada satış yapamazsın. Bir şekilde alman gerek satış izni. İyi günler.bi resellerden satın aldım reseller izin verdi satmama hilenin asil sahibine sormadım çünkü adamlar tickete min 14 günde bakıyorlar ayrıca aşırı küfürlü saygısız sinirli insanlar ondan dolayı sormadım onlara
yok kanka mesela disconnect gibi ürünlerde izin almaya gerek kalmıyor adminler biliyor zatenSatış izni olmadan konun onaylanmaz diye biliyorum onaylanmazsada satış yapamazsın. Bir şekilde alman gerek satış izni. İyi günler.
hwid resetli