Çözüldü Üye hakkında rahatsızlığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emiroztrk32

Bronz Üye
Selam comando212 adlı üyeye 3 adet satış yaptım ikisi başarılı gerçekleşti birinde kişisel problemlerden dolayı sıkıntılı oldu detaylı açıklamasını ve sslerini https://cheatglobal.com/konu/sahsimda-konusulan-konular-uezerine.30472/page-2#post-541323 konumda paylaştım.Bu arkadaş moderatörler tarafından haklı çıkarılmama rağmen hala beni rahatsız etmeye açtığım konularda hırsız demeye devam ediyor kendisinden şikayetciyim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Haklısın fakat senin salaklığın çok. o avel daha önce de başkasının programını millete satmaya çalışıp dolandırdı.

Haklısın fakat senin salaklığın çok. o avel daha önce de başkasının programını millete satmaya çalışıp dolandırdı.
Oglm siz ne kafadasiniz la satgim adamlarla iletiseme gecin kimi kime sikayet ediyorsunuz ben kimi dolandirmisim ?
Oglm siz ne kafadasiniz la satgim adamlarla iletiseme gecin kimi kime sikayet ediyorsunuz ben kimi dolandirmisim ?
Moderatör dcme gelsin konusmayi gosterym burda ban yicek kişi sensin çünkü calsimayan yontemi calsiyor die sattin benim alnim ak canisi isteyen gelir kanit da gosterirr canli da acariz 👍👍

Moderatör dcme gelsin konusmayi gosterym burda ban yicek kişi sensin çünkü calsimayan yontemi calsiyor die sattin benim alnim ak canisi isteyen gelir kanit da gosterirr canli da acariz 👍👍
Ana dilim farkli olmasina ragmen ben daha iyi cümle kuruyorum kendime sükür ettim sagol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt