Çözüldü Ücretsiz spooferlar hiçbir serialimi değiştirmiyor. Anakart: MSI H510M-A PRO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucretius

Diamond Üye
Konu başlığında da belirttiğim üzere ücretsiz spooferlar hiçbir serialimi değiştirmiyor. Serial checker ile kontrol ediyorum bütün serialleri sadece windows adı değişiyor o kadar. Anakartın engellediği bir durum mu var acaba?

Anakart: MSI H510M-A PRO

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şuanda piyasada ücretsiz düzgün çalışan bir woof bulman çok zor. Ücretli bir woofer arıyorsan discord.gg/knavecc bakabilirsin.

Şuanda piyasada ücretsiz düzgün çalışan bir woof bulman çok zor. Ücretli bir woofer arıyorsan discord.gg/knavecc bakabilirsin.
Ben Valorant vb. oyunlar için spoofer aramıyorum ki k*çı kırık metin2 pvp serverları için spoofer arıyorum hocam.

Amidewin denedin mi?
amidewinden her şeyi değiştirip kaydediyorum pc resetleyince yine eski seriallere dönüyor.

Konu başlığında da belirttiğim üzere ücretsiz spooferlar hiçbir serialimi değiştirmiyor. Serial checker ile kontrol ediyorum bütün serialleri sadece windows adı değişiyor o kadar. Anakartın engellediği bir durum mu var acaba?

sonucta ücretsiz spoofer bide dikkat et virüs fln yeme piyasada cok var

discord bırakırmısın

Cypor kendi dcsinde bir woofer paylaşmıştı göz at derim metin2 için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt