Ücretsiz spoof atmayı göstericemm

pattiszort

Silver Üye
Bios updatee . Arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim ve denemedim öncellikle yapacağımız işlem pc mizin sistemle uyum sağlamasını sağlar filan felan bişiler.Sıkılmamanız adına kısa olarak anlatıcam .Öncellikle
  1. Windows+R tuşuna basarak Çalıştır ekranını açın.
  2. Açılan pencereye cmd yazdıktan sonra aratın.
  3. Komut istemi ekranı açılacak.
  4. Buraya wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid yazdıktan sonra aratma işlemini gerçekleştirin.
  5. Açılan ekranda anakart bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
öğrendikten sonra ``anakart isminiz``bios yazıyorsunuz asus ise asusun sitesine yada sizinki neyse ona girin. driver and bios yazıyo ona basıp en sondakini indirin. devamını : izleye bilirsiniz.(video bana ait değildir)
(amacım yardımcı olmak) Bazılarında çalışmıyo bu sadece bios update.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim ve denemedim öncellikle yapacağımız işlem pc mizin sistemle uyum sağlamasını sağlar filan felan bişiler.Sıkılmamanız adına kısa olarak anlatıcam .Öncellikle
  1. Windows+R tuşuna basarak Çalıştır ekranını açın.
  2. Açılan pencereye cmd yazdıktan sonra aratın.
  3. Komut istemi ekranı açılacak.
  4. Buraya wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid yazdıktan sonra aratma işlemini gerçekleştirin.
  5. Açılan ekranda anakart bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
öğrendikten sonra ``anakart isminiz``bios yazıyorsunuz asus ise asusun sitesine yada sizinki neyse ona girin. driver and bios yazıyo ona basıp en sondakini indirin. devamını : izleye bilirsiniz.(video bana ait değildir)
(amacım yardımcı olmak)

fortnite için geçerli mi valorant hwid kaldırdım yalşnız fort kalkmıyo

bios sürümü değiştirmek her oyun da yeterli olmaz bilginize

bios update hwid banmı kaldırıyor dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt