ÜCRETSİZ | Script Lisanslama Scripti

EpicBey

Uzman Üye
İletişim
Script Yapımcısı:
Önerilen Php Sürüm: 8.1
Script Başlıktada Gördügünz gibi scriptlerinizi Lisanslayıp yonetebiliceginiz php yonetim panelidir

Önemli Not:
Entegre için: IonCube veya phpkoru ile entegre kodunu şifreleyip, lisanslamak istediğiniz scriptteki önemli kodlar ile birleştirip şifreleyiniz.Tavsiye olarak php sürümü 8.1 önerilir.
Ayrıca entegre kodunu kendinize göre şekillendirmenizi öneririm çünki şuan açık kaynak olarak paylaştım daha güvenli hale getiriniz.

Kurulum için: Kurulumu klasik script kurulumudur veritabanı dosyasını yükleyip includes/baglanti.php kısmından veritabanı bilgilerinizi girmeniz yeterlidir

Virus total:

Görüntüler:
7l4xuot.png

tk4w8ox.png

3pnqlth.png

Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık

baglanti.php kısmına mysql ile ilgili hangi bilgileri gireceğiz php ve xampp ile ilgili hiçbir bilgim yok

baglanti.php kısmına mysql ile ilgili hangi bilgileri gireceğiz php ve xampp ile ilgili hiçbir bilgim yok
$vt = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=lisans;charset=utf8', 'root', '');

dbname=lisans kısmı senın phpmyadmin de oluşturdugun veritabanın adını yaz

'root' yazan kısım ise mysql kullanıcı adını yaz
'' bu kısmın içine de mysql kullanıcı adının şifresini gir

$vt = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=lisans;charset=utf8', 'root', '');

dbname=lisans kısmı senın phpmyadmin de oluşturdugun veritabanın adını yaz

'root' yazan kısım ise mysql kullanıcı adını yaz
'' bu kısmın içine de mysql kullanıcı adının şifresini gir
mysql kullanıcı adımıza nereden bakacağız

Bu yan hesap olduğu için discord veremiyorum maalesef burdan yardımcı olursanız sevinirim
burdan yardımcı olmak isterdim ancak sanırsam bu işlerde yenisiniz anlatmam hicbir şeyi degiştirmez ama ginede anlatıyım eğer xaamp kullanıyorsanız mysql kullanıcı adınız herzaman root dur şifreniz yoktur dbname gelirsek o phpmyadmin de oluşturdugunuz veritabanının ismi oluyor ancak şunu belirtiyim sql dosyasını kesınlıkle oluşturdugunuz veritabanına olması gerekır aynı fotografta paylaştıgım gibi cvvc yazan kısım benım oluşturdugum veritabanı Örnek:dbname=cvvc
1qg0vsz.png

burdan yardımcı olmak isterdim ancak sanırsam bu işlerde yenisiniz anlatmam hicbir şeyi degiştirmez ama ginede anlatıyım eğer xaamp kullanıyorsanız mysql kullanıcı adınız herzaman root dur şifreniz yoktur dbname gelirsek o phpmyadmin de oluşturdugunuz veritabanının ismi oluyor ancak şunu belirtiyim sql dosyasını kesınlıkle oluşturdugunuz veritabanına olması gerekır aynı fotografta paylaştıgım gibi cvvc yazan kısım benım oluşturdugum veritabanı Örnek:dbname=cvvc
1qg0vsz.png
SQL dosyasını phpmyadmin e okuttum login ekranı geliyor ancak login yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum

Not Found​

The requested URL was not found on this server.

Apache/2.4.58 (Win64) OpenSSL/3.1.3 PHP/8.2.12 Server at localhost Port 443

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt