Ücretsiz cs2 ud hile arıyorum

shiin

Silver Üye
ücretsiz bildiğiniz legit oynayıpda uzun süre götürecek içinde skinchanger olan hile varmı acaba

En basitinden githubdan open source bulsan offsetleride 2dk bulup güncellesen buildledikden sonra alsana free hile. Virüs riskinede girmemiş olursun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
En basitinden githubdan open source bulsan offsetleride 2dk bulup güncellesen buildledikden sonra alsana free hile. Virüs riskinede girmemiş olursun
uzun süre diyo sourcede degisiklik yapmadigi surece uzun surece goturebilecegini sanmiyorum

uzun süre diyo sourcede degisiklik yapmadigi surece uzun surece goturebilecegini sanmiyorum
Source de değişiklik yapmasına gerek yok. Bir tane wallhack ve aimbot hilesi bulsa GitHub dan offsetleri bula bula 1 sene götürür. Sourceyi değiştirmesine gerek yok cs2 öyle çok değişen bir oyun değil.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
githupta ki open source hileler en fazla 3 günde banlatır 1 saatte de banlatabilir tarama yapılıp yapılmaması ile alakalı bişey önemli olan hilenin sourcesi değil önemli olan kullandığın mapper kendi mapperini kendin kodlamazsan hilen UD olmaz ban yersin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt