Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Genisys

Kara Gül
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ücretsiz Cloudflare Güvenlik Kuralları Hizmeti: Web Sitenizi Koruyun!

Web sitenizin güvenliğini artırmak mı istiyorsunuz? Ücretsiz Cloudflare Güvenlik Kuralları (Security WAF) hizmetimle, sitenize yönelik saldırılara karşı güçlü bir koruma katmanı eklemenize yardımcı oluyorum! Cloudflare’in gelişmiş güvenlik kuralları sayesinde sitenizin performansını etkilemeden zararlı trafiği engelleyebilir, bot saldırılarına karşı savunma yapabilir ve güvenli bir çevrimiçi deneyim sağlayabilirsiniz.

Neler Sunuyorum?
  • Sitenize özel güvenlik kuralları oluşturma
  • Zararlı trafiği engelleme
  • Bot saldırılarına karşı koruma
  • Web uygulamanız için WAF güvenlik duvarı ayarlamaları
Kimler Yararlanabilir?
Bu ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyenlerin bana Discord üzerinden ulaşması yeterli! Web güvenliğinizi sağlamak için buradayım.

İletişim:
Discord - genisysofficial

Not:
Bu hizmet sadece premium domain ve hosting sahipleri için geçerlidir. Free hosting ya da domain kullananların başvurularını kabul etmiyorum.

Test sitesi :
- OFF/UAM - %0 WAF Block %50 WAF CAPTCHA Aktif edilmiştir . Layer 7 Test etmek isteyen deneyebilir

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 Aydır ücretsiz hizmet almaktayım gayet memnunum eline yüreğine sağlık

lCuP3Qf.jpeg

ücretsiz sitenize CF DDOS engelleme rules ekliyorum basit

Added : aimpaws.com - OFF/UAM

Added : dumbemodz.com - OFF/UAM

Added : artelab.store - OFF/UAM

Added : rudy2.com.tr - OFF/UAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt