Ücretsiz ASUS, MSI, GIGABYTE.. TEMP/SPOOFER/WOOFER

Aliihsan06

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2021 Yılındaki Bir Spoofer Denedigimde işe yaradıgını gördüm serial number değişti.

Klasördekilerin Hepsini Teker Teker Açıyorsunuz Sırayla.

Hwid Spooferi Açıp Çalıştıra Tıklıyorsunuz Ardından 1 inci Şıkkı Seçip İşlemi Başlatıyorsunuz Ardından Serilan Numberlerinizi Kontrol Edin.

hwid spoofer bittikten sonra ip.bat spoofer.bat spooferunlocker bu 3 klasörüde çalıştırın verileriniz temizlensin.

/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Van 152 hatası alıyordum hacım deniyorum şimdi inşallah değiştirir

kardeşim inanmıyordum ama gerçekten işe yaradı sagolasın krall

Reis Serial numarası değişti ardından bios uptade atıyorum inşallah kalkar

spooferunlocker açtıktan sonra valorant silindi yenişten yükledim van 152 banım kalktı ama delay banım devam ediyor bunun için ne yapmalıyım

Anlaşılan dangalak arkadaşımız kendini fazla akıllı sanıyor. :mum:Moderator onayı verilmemiş konulardan indirme işlemi yapmayınız.

gUURUM1.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt